Waist Trainer – ανασκόπηση – για σχήμα κλεψύδρας – αντενδείξεις, πώς να χρησιμοποιήσετε; φαρμακείο

Waist Trainer – ανασκόπηση – για σχήμα κλεψύδρας – αντενδείξεις, πώς να χρησιμοποιήσετε; φαρμακείο

Waist Trainer-τιμήΌταν πρόκειται για γυμναστήριο Waist Trainer και απώλεια βάρους, πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να μάθουν πώς να χάσουν γρήγορα ίντσες από το σώμα τους. Δεν έχει σημασία αν οι ίντσες βγαίνουν από τη μέση, τους γοφούς, τους μηρούς ή τα χέρια τους. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό είναι δυνατό * τα κακά νέα είναι ότι χρειάζεται λίγη δουλειά. Όλοι ψάχνουν για μια γρήγορη λύση, κάποια μαγική δίαιτα ή χάπι που θα τους πάρει τα αποτελέσματα που θέλετε με πολύ λίγη προσπάθεια.

Αν είσαι εσύ, τότε θα σου γλιτώσω χρόνο και θα σου προτείνω να σταματήσεις να διαβάζεις τώρα. Αυτό το άρθρο δεν θα σας δώσει μια λύση στο πρόβλημά σας με πολύ λίγη προσπάθεια. Ωστόσο, αν θέλετε να χάσετε μερικά εκατοστά από τη μέση σας και είναι έτοιμος να ιδρώσει λίγο συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο είναι για σας. Θα σου δείξω ένα σχέδιο που ακολούθησα που με έφερε από μέση 36 ιντσών σε μέση μεταξύ 33 και 32 ιντσών σε τρεις εβδομάδες. Αυτό μπορεί να μην είναι ιδανικό για όλους, αλλά λειτούργησε για μένα. Αν αφαιρέσεις τις γενικές αρχές αυτού που έκανα, θα δουλέψει και για σένα.

Waist Trainer – σχόλια, σε απευθείας σύνδεση

Το πρώτο βήμα που πήρα για να κάψετε επιπλέον λίπος του σώματος ήταν να ενσωματώσει τρέχει στην τρέχουσα προπόνηση μου. Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται ” μπορεί να τρέχει να με βοηθήσει να χάσουν βάρος;”Φυσικά και μπορεί! Αυτό δεν περιλαμβάνει τζόκινγκ σχόλια για μια ώρα ή μεγάλες αποστάσεις, αντ ‘ αυτού, περιελάμβανε σπριντ χιλ. Βρήκα ένα απότομο λόφο όπου ζω που διπλασιάζεται ως ένα λόφο σκι το χειμώνα. Ναι, ένα λόφο του σκι. Υπάρχει ένα ασανσέρ καρέκλα και οι άνθρωποι κυριολεκτικά σκι Κάτω από το λόφο. Αυτό σου δείχνει πόσο απότομος είναι ο λόφος που έτρεξα. Είναι απαίτηση; Όχι, αλλά αν βρεις έναν τόσο απότομο λόφο θα δουλέψει καλύτερα.

Την πρώτη μέρα σχόλια Waist Trainer που αποφάσισα να αρχίσω να τρέχω στους λόφους, κατάφερα να κάνω τρία σπριντ πριν αρρωστήσω. Μετά έκανα τρεις λόφους που έθεσε ένα στόχο, κάτι που θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να φτάσει. Αυτό θα μπορούσε να είναι το πιο σημαντικό μέρος αυτού του άρθρου, ρύθμιση στόχου.

Έχω θέσει ως στόχο να είναι σε θέση να κάνει δέκα λόφους με δύο λεπτά του χρόνου ανάπαυσης μεταξύ κάθε σπριντ. Έτρεχα, έπαιρνα μια σε απευθείας σύνδεση ανάσα, περπατούσα και μετά περίμενα δύο λεπτά πριν αρχίσει η διαδικασία. Έτρεξα λόφους τέσσερις ημέρες την εβδομάδα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, σιγά-σιγά πιέζοντας τον εαυτό μου να τρέξει όλο και περισσότερο. Την τρίτη εβδομάδα έτρεξα δέκα λόφους και να επιτευχθεί ο στόχος μου.

Δεν λέω ότι θα είστε σε θέση να φτάσετε το στόχο σας σε τρεις μόνο εβδομάδες, το θέμα είναι ότι συνεχίζεις σε απευθείας σύνδεση Waist Trainer να πιέζεις τον εαυτό σας σκληρά κάθε εβδομάδα μέχρι να φτάσετε το στόχο σας. Υπάρχουν δύο σημαντικά πράγματα που πρέπει να πάρει μακριά από την εμπειρία μου, το πρώτο που έκανα υψηλής έντασης διάστημα της κατάρτισης (HIIT) και πολύ. Δεν έχει σημασία αν γνωρίζετε τι HIIT είναι; απλά να ξέρετε ότι αν είστε sprinting σκληρά θα χάσετε λίπος γρήγορα.

Waist Trainer-σύνθεση

Waist Trainer – γνώμες, Ελλάδα

Η δεύτερη σημαντική αρχή είναι ότι θέτω στόχους και κάθε προπόνηση είχε ένα σκοπό. Αν δεν έχετε έναν αριθμό στο μυαλό μπροστά από το χρόνο, όταν κάνετε HIIT θα πουλήσετε τον εαυτό σας σύντομη. Θα γνώμες πρέπει να επικεντρωθεί στο στόχο σας όλη την ώρα ή θα είναι πολύ εύκολο να παραιτηθεί κατά τη διάρκεια της προπόνηση. Στόχος ρύθμιση επίσης σταθεροποιηθεί ότι θα κάνω αυτές τις προπονήσεις με συνέπεια. Μετά την ολοκλήρωση ενός λόφου τρέχει προπόνηση δεν θα θέλετε να κάνετε άλλο εκτός αν υπάρχει ένα σημείο στην τρέλα. Δεν θα καταλάβεις αυτή τη δήλωση μέχρι να προσπαθήσεις για τον εαυτό σου.

Το δεύτερο βήμα για να χάσει ίντσες από τη μέση μου ήταν να καλέσετε στη διατροφή μου. Γι ‘ αυτό επέλεξα να γνώμες Waist Trainer ακολουθήσω τις αρχές της διαλείπουσας νηστείας. Αυτή ήταν μια δίαιτα που θα μπορούσα να επιμείνω και να ταιριάξω καλά με τον τρόπο ζωής μου. Μου άρεσε το γεγονός ότι θα μπορούσα ακόμα να φάω μερικά από τα τρόφιμα που μου άρεσε να τρώω, κυρίως πίτσα και φτερά, και δεν θα ήταν επιζήμια για την επιτυχία μου.

Για να είμαι ειλικρινής, δούλευα τόσο σκληρά, που θα μπορούσε πιθανότατα να επιλέξει οποιαδήποτε δίαιτα που ήθελα, διαλείπουσα νηστεία ήταν εύκολο να κολλήσει και ένιωσα πολύ καλύτερα, ενώ το κάνει. Το σημαντικό μάθημα που πρέπει να μάθετε από την εμπειρία μου εδώ είναι να επιλέξετε ένα σχέδιο που θα είστε σε θέση να κολλήσει σε. Κάθε δίαιτα πρόκειται να σας ενθαρρύνει να κάνετε μια καλή επιλογή, η οποία είναι η βάση μιας διατροφής ούτως ή άλλως. Η εύρεση ενός που πιστεύετε και μπορεί να κολλήσει στις αρχές του είναι λίγο πιο δύσκολο. Για μένα, η διαλείπουσα νηστεία δεν απαιτούσε από μένα να εγκαταλείψω οποιαδήποτε τρόφιμα έτσι ποτέ δεν αισθάνθηκα ένοχος?

Μπορεί να είναι πολύ εύκολο να χάσετε γρήγορα βάρος και ίντσες από το σώμα σας, αν ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα και να τους κάνουμε με συνέπεια. Βρείτε ένα λόφο ή να κάνετε κάποια άλλη μορφή της κατάρτισης Ελλάδα HIIT και να θέσει κάποιους στόχους για να εργαστούν προς. Αν εργάζεστε σκληρά και την πρόοδο που θα χάσετε βάρος ως παρενέργεια. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια δίαιτα που πιστεύετε και να επιμείνουμε σε αυτό με συνέπεια. Αν μπορείς να κάνεις αυτά τα δύο πράγματα, θα είστε στο δρόμο σας για να χάσετε βάρος γρήγορα και να πάρει σε καλύτερη κατάσταση.

Καθώς ο καιρός Ελλάδα Waist Trainer μαγιό πλησιάζει γρήγορα, πολλοί έχουν ζητήσει ένα πρόγραμμα για το πώς να χάσει ίντσες από τη μέση σας και να πάρει άρπαξαν γρήγορα. Το πρόγραμμα που ακολουθεί καλύπτει βασικές αρχές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε το λίπος του σώματος, να χτίσετε το μυ και να αυξήσετε το μεταβολισμό σας. Δοκιμάστε το για 30 ημέρες, να είστε σε εγρήγορση στην αναζήτησή σας και να απολαύσετε τη μεταμόρφωση του σώματός σας.

Waist Trainer – τιμή, σύνθεση

Waist Trainer-πώς να χρησιμοποιήσετε1. Κάντε Ένα Γκολ

Κάντε ένα στόχο που θα τιμή αμφισβητήσει και να σας παρακινήσει. Για παράδειγμα, θέλω να χάσω 12 κιλά σε 30 ημέρες, ή θέλω να χάσω δύο ίντσες από τη μέση μου σε 30 ημέρες, ή θέλω να χάσω το σωσίβιο σε 30 ημέρες.

2. Κρατήστε ένα περιοδικό φυσικής κατάστασης

Κρατώντας ένα γυμναστήριο εφημερίδα παρέχει πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε, τα παρακάτω: τιμή Waist Trainer αναδεικνύει ό, τι τρώτε, βοηθά στην συγκράτηση ψυχαναγκαστική κατανάλωση σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την εκπαίδευσή σας δραστηριότητα και πρόοδο * τονίζει τη δέσμευσή σας για την υγεία χρησιμεύει ως ένα ιατρικό ιστορικό, και σας βοηθά να μείνετε κίνητρα, να σπάσει τις παλιές συνήθειες και να σχηματίσουν νέες.

Συνιστώμενες καταχωρήσεις ημερολογίου:

  • στόχος
  • Γράφοντας το στόχο σας θα ενισχύσει και να χρησιμεύσει ως μια σταθερή υπενθύμιση του έργου στο χέρι.
  • Πάρτε μια Πριν από τη φωτογραφία
  • Τραβήξτε μια φωτογραφία που απεικονίζει με ακρίβεια την τρέχουσα φυσική σας κατάσταση. Πραγματικότητα! Βάλτε ένα στο ημερολόγιό σας και ένα στο ψυγείο ως υπενθυμίσεις.
  • Καταγραφή του σωματικού βάρους και των μετρήσεων

Εισάγετε το βάρος σας και την περιφέρεια του ευρύτερου τμήματος των χεριών, τα πόδια, τη μέση, τους γοφούς, σύνθεση την πλάτη/το στήθος και το λαιμό σας. Προσδιορίστε το σωματικό σας λίπος με παχυμετρικό διαβρωτήρα. Για λόγους συνέπειας, χρησιμοποιήστε τις ίδιες συσκευές μέτρησης από την αρχή μέχρι το τέλος και μετρήστε τις ίδιες περιοχές του σώματός σας. Καταγράψτε τις αρχικές μετρήσεις σας και εβδομαδιαία παρακολούθηση.

Εγγραφή Προπονήσεις. Όταν προπόνηση βάρος, σύνθεση Waist Trainer καταγράφει κάθε προπόνηση, συμπεριλαμβανομένης της άσκησης, που, επαναλήψεις, το βάρος, την έναρξη και το χρόνο διακοπής. Για την καρδιο / αερόβια άσκηση, παρακολουθεί το είδος της άσκησης, το επίπεδο έντασης και τη διάρκεια της άσκησης.

Waist Trainer – από που να αγοράσω, συστατικά

Εισάγετε Γεύματα. Καταγράψτε την από που να αγοράσω θερμιδική πρόσληψη. Αν είστε πολύ απασχολημένος για να γράψετε τα πάντα, στη συνέχεια, καταγράψτε ένα πράγμα – κατανάλωση ζάχαρης σας. Είναι τόσο σημαντικό! Μετρητές θερμίδων (πολλά από τα οποία βρίσκονται δωρεάν στο Διαδίκτυο) είναι μεγάλα εργαλεία για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε θερμιδική πρόσληψη σας και διατροφικές επιλογές.

Μην δίαιτα-ακολουθήστε Διατροφικές Οδηγίες

Waist Trainer-δικαστήριοΌταν πρόκειται για την απώλεια από που να αγοράσω Waist Trainer βάρους και κρατώντας το μακριά, ένα σχέδιο υγιεινής διατροφής υπερέχει της δίαιτας κάθε φορά. Γιατί; Επειδή το θρεπτικό φαγητό είναι μια αλλαγή στον τρόπο ζωής, ενώ η δίαιτα είναι βραχύβια. Ο στόχος είναι να χάσει το λίπος του σώματος σε ένα γρήγορο και υγιεινό τρόπο. Υιοθετήστε το ακόλουθο το καλύτερο που μπορείτε.

Πιες Νερό. Πιείτε όσο μπορείτε-κρατήστε τα ούρα σας καθαρά. Κάθε πρωί πίνετε 12-16 oz. νερό, με χυμό από μισό λεμόνι και αρκετό πιπέρι καγιέν για να αισθανθείτε τη θερμότητα (1/2 κουταλάκι του γλυκού.). Αυτό θα πηδήξει ξεκινήσει το πεπτικό σας σύστημα και να ενισχύσει το μεταβολισμό σας.

Φάε Πρωινό

Φάτε μέσα σε μια ώρα από το ξύπνημα είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας! Ένα παράδειγμα ενός καλά ισορροπημένου πρωινού θα περιλαμβάνει τρία αυγά, ½ γκρέιπφρουτ και 8 oz. ένα ποτήρι γάλα με χαμηλά λιπαρά.

Φάτε Ισορροπημένα Γεύματα

Φάτε τρία ισορροπημένα γεύματα και τουλάχιστον τρία σνακ την ημέρα.

  • Γεύματα περιλαμβάνουν Πρωτεΐνες, Υδατάνθρακες και Λίπος σε κάθε γεύμα. Δοκιμάστε την ακόλουθη συστατικά ημερήσια ποσά για να μεγιστοποιήσετε την απώλεια λίπους: Πρωτεΐνη – φάε το βάρος της άλιπης μάζας σώματος μετατρέπεται σε γραμμάρια πρωτεΐνη (για παράδειγμα, εάν το άλιπης μάζας σώματος είναι 150 κιλά, να φάτε 150 γραμμάρια πρωτεΐνη); Υδατανθράκων και Λίπους – κρατήστε την κατανάλωση κάθε μεταξύ τριάντα και σαράντα τοις εκατό του συνολικού γεύματος.
  • Σνακ – κρατήστε την ίδια συστατικά Waist Trainer αναλογία πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπών όπως αναφέρθηκε παραπάνω (η αναλογία αυτή δεν αφορά την πρωτείνη/σνακ που αναφέρονται παρακάτω). Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον αριθμό θερμίδων του σνακ σε περίπου 200 (αν σας αρέσουν οι μπάρες πρωτεΐνης, επέλεξε μπαρ με όσο το δυνατόν λιγότερη ζάχαρη).

Leave a Comment