Vanefist Neo – Συμπλήρωμα απώλειας βάρους ανασκόπηση, Ελλάδα, από που να αγοράσω; τιμή

Vanefist Neo – Συμπλήρωμα απώλειας βάρους ανασκόπηση, Ελλάδα, από που να αγοράσω; τιμή

Vanefist Neo-τιμήΟι περισσότεροι άνθρωποι που διαβάζουν τα άρθρα μου και τα e-books με ξέρεις ως επιστήμη ο τύπος που του Vanefist Neo αρέσει να παραθέτω μελέτες και να εφαρμόσουν την έρευνα σε καθημερινά προβλήματα, όπως η απώλεια βάρους, bodybuilding, και άλλα προβλήματα υγείας/φυσικής κατάστασης που σχετίζονται με θέματα. Ωστόσο, μερικές φορές θα πρέπει να βήμα πίσω από την επιστήμη και να δούμε τη μεγάλη εικόνα για να βοηθήσει να φέρει τους ανθρώπους πίσω στο επίκεντρο, έτσι ώστε να μπορούν να δουν το δάσος για τα δέντρα, τρόπος του λέγειν.

Για τους περισσότερους ανθρώπους που διαβάζουν αυτό το άρθρο, βρίσκοντας μια αποτελεσματική διατροφή που λειτουργεί τις περισσότερες φορές πρέπει να φαίνεται τόσο περίπλοκη όσο η πυρηνική φυσική. Δεν είναι, αλλά υπάρχει ένας μπερδεμένος αριθμός επιλογών για δίαιτες εκεί έξω. Παχουλό ή καθόλου λίπος;

Vanefist Neo – πώς να χρησιμοποιήσετε, αντενδείξεις

Υψηλή υδατάνθρακες ή καθόλου υδατάνθρακες; Χαμηλή πρωτεΐνη ή υψηλή πρωτεΐνη; Για να γίνουν τα πράγματα πώς να χρησιμοποιήσετε χειρότερα, υπάρχουν ένα εκατομμύριο παραλλαγές και συνδυασμούς στα παραπάνω σενάρια διατροφής για να προσθέσετε στη σύγχυση. Φαίνεται ατελείωτη και προκαλεί πολλούς ανθρώπους να ρίξει τα χέρια τους στην απογοήτευση και να εγκαταλείψει. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να τα αλλάξω όλα αυτά.

Υπάρχουν κάποιες γενικές κατευθυντήριες γραμμές, τους κανόνες του αντίχειρα, και τους τρόπους πώς να χρησιμοποιήσετε Vanefist Neo προβολής ένα πρόγραμμα διατροφής που θα σας επιτρέψει να αποφασίσει, μια για πάντα, αν είναι η σωστή διατροφή για σας. Μπορεί να μην σας αρέσει πάντα αυτό που έχω να πω, και θα πρέπει να είναι κάτω από καμία ψευδαίσθηση αυτό είναι ένα άλλο γρήγορο fix, “χάσει 100 λίβρες. σε 20 μέρες,” οδηγός κάποιου είδους. Ωστόσο, εάν είστε άρρωστοι και κουρασμένοι του να είσαι μπερδεμένος, κουραστεί να παίρνω το βάρος από μόνο του να βάλει πλάτη, και κουρασμένος από την αναρωτιέστε πώς να κάνουν τα πρώτα βήματα για να αποφασίσει τη σωστή διατροφή για σας, που θα οδηγήσει σε μόνιμη απώλεια βάρους, τότε αυτό είναι το άρθρο που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας…

Η δίαιτά σου περνάει το τεστ;

  • Ποιος είναι ο πρώτος λόγος που οι δίαιτες αντενδείξεις αποτυγχάνουν μακροπρόθεσμα; πάνω απ ‘ όλα; Ο νούμερο ένα λόγος είναι…ντραμς…έλλειψη μακροπρόθεσμης συμμόρφωσης. Οι αριθμοί δεν ψεύδονται * η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που χάνουν βάρος θα το ανακτήσει-και συχνά υπερβαίνει ό, τι έχασαν. Το ήξερες ήδη, έτσι δεν είναι;
  • Ωστόσο, τι κάνεις για να το αποφύγεις; Εδώ είναι μια άλλη πραγματικότητα: σχεδόν κάθε δίαιτα που Vanefist Neo αντενδείξεις να πάρει η οποία ακολουθεί τη βασική έννοια της “καίει” περισσότερες θερμίδες τότε θα καταναλώνουν – τα καλά αποδεκτή “θερμίδες θερμίδες” μάντρα – θα σας αναγκάσει να χάσετε βάρος. Σε κάποιο βαθμό, όλοι εργάζονται: Atkins στυλ, δεν υδατάνθρακες δίαιτες, χαμηλά λιπαρά υψηλή υδατάνθρακες δίαιτες, όλα τα είδη των δίαιτες fad – απλά δεν έχει σημασία βραχυπρόθεσμα.

Vanefist Neo – σχόλια, γνώμες

Vanefist Neo-παρενέργειες

Αν ο στόχος σας είναι να χάσετε κάποιο βάρος γρήγορα, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα και ακολουθήστε το. Σου εγγυώμαι ότι θα χάσεις βάρος. Μελέτες βρείτε γενικά οποιαδήποτε από τις εμπορικές δίαιτες απώλειας σχόλια βάρους θα σας πάρει περίπου το ίδιο ποσό του βάρους μετά από 6 μήνες σε ένα έτος. Για παράδειγμα, μια πρόσφατη μελέτη βρήκε τη δίαιτα του Atkins, Slim-Fast σχέδιο, Watchers βάρος Pure Points πρόγραμμα, και Rosemary Conley τρώνε τον εαυτό σας λεπτή διατροφή, ήταν όλα εξίσου αποτελεσματικά. (1)

Άλλες μελέτες που σχόλια Vanefist Neo συνέκριναν άλλες δημοφιλείς δίαιτες κατέληξαν ουσιαστικά στα ίδια συμπεράσματα. Για παράδειγμα, μια μελέτη που συνέκρινε τη δίαιτα Atkins, τη δίαιτα Ornish, τους παρατηρητές βάρους, και τη διατροφή ζώνη, τους βρήκε να είναι ουσιαστικά το ίδιο στην ικανότητά τους να πάρουν βάρος μακριά μετά από ένα χρόνο. (2)

Θυμηθείτε τι είπα για το νούμερο ένα αιτία δίαιτες αποτύχει, η οποία είναι η έλλειψη συμμόρφωσης. Ο επικεφαλής ερευνητής αυτής της πρόσφατης μελέτης δήλωσε:

“Η δοκιμή μας διαπίστωσε ότι το επίπεδο προσκόλλησης και όχι ο τύπος διατροφής ήταν ο κύριος παράγοντας πρόβλεψης της απώλειας βάρους”(3)

Μεταφρασμένο, δεν είναι ποια γνώμες διατροφή επέλεξαν καθεαυτή, αλλά την ικανότητά τους να κολλήσει πραγματικά σε μια διατροφή που προέβλεψε την επιτυχία απώλεια βάρους τους. Μπορώ να δω τα χέρια να ανεβαίνουν τώρα, ” αλλά Γουίλ, μερικές δίαιτες πρέπει να είναι καλύτερες από άλλες, σωστά;”Είναι μερικές δίαιτες καλύτερες από άλλες;

Απολύτως. Μερικές δίαιτες είναι πιο υγιεινές από άλλες, μερικές δίαιτες είναι καλύτερες στη διατήρηση άλιπης γνώμες Vanefist Neo μάζας σώματος, μερικές δίαιτες είναι καλύτερες στην καταστολή της όρεξης – υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ δίαιτες. Ωστόσο, ενώ οι περισσότερες από τις δημοφιλείς δίαιτες θα λειτουργήσει για το βάρος σας, αυτό που είναι απολύτως σαφές είναι ότι εμμένοντας στην δίαιτα είναι η πιο σημαντική πτυχή για να κρατήσεις το βάρος μακροπρόθεσμα.

Vanefist Neo – σε απευθείας σύνδεση, απάτη

Vanefist Neo-αντενδείξειςΤι είναι η δίαιτα; Μια δίαιτα είναι μια βραχυπρόθεσμη στρατηγική για να χάσουν βάρος. Η μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους είναι το αποτέλεσμα μιας αλλαγής στον τρόπο ζωής. Ενδιαφερόμαστε για τη σε απευθείας σύνδεση μακροχρόνια διαχείριση βάρους ζωής, όχι γρήγορη απώλεια βάρους αποτυπώσεων εδώ. Δεν μου αρέσει ο όρος διατροφή, καθώς αντιπροσωπεύει μια βραχυπρόθεσμη προσπάθεια να χάσουν βάρος έναντι μια αλλαγή στον τρόπο ζωής. Θέλετε να χάσετε ένα μάτσο βάρος γρήγορα; Heck, θα σας δώσω τις πληροφορίες για το πώς να το κάνουμε αυτό εδώ και τώρα χωρίς χρέωση.

Για τις επόμενες 90 με 120 ημέρες τρώνε 12 ομελέτα ασπράδια αυγών, ένα ολόκληρο γκρέιπφρουτ, και ένα γαλόνι νερό δύο φορές την ημέρα. Θα χάσεις πολύ βάρος. Θα είναι υγιές; Όχι. Θα Vanefist Neo σε απευθείας σύνδεση το βάρος μείνει μακριά μόλις τελειώσετε με αυτή τη διατροφή και στη συνέχεια αναγκάζονται να επιστρέψουν στην “κανονική” τρόπο σας για το φαγητό; Με τίποτα. Θα το βάρος που χάνετε προέρχονται από το λίπος ή θα είναι μυς, νερό, οστά, και (ελπίζουμε!) λίγο λίπος; Το θέμα είναι, υπάρχουν πολλές δίαιτες εκεί έξω που είναι απόλυτα σε θέση να πάρει βάρος από εσάς, αλλά κατά την εξέταση κάθε σχέδιο διατροφής σχεδιαστεί για να χάσουν βάρος, θα πρέπει να αναρωτηθείτε:

“Είναι αυτός ένας τρόπος φαγητού που μπορώ να ακολουθήσω μακροπρόθεσμα;” Το οποίο με φέρνει στο τεστ: το λέω ” μπορώ να τρώω έτσι για το υπόλοιπο της ζωής μου;” Δοκιμή. Το ξέρω, δεν σου βγάζει ακριβώς τη γλώσσα, αλλά περνάει το νόημα.

Το μάθημα εδώ είναι: κάθε απάτη διατροφικό σχέδιο που επιλέγετε να χάσετε βάρος πρέπει να είναι μέρος μιας αλλαγής του τρόπου ζωής που θα είναι σε θέση να ακολουθήσει – με τη μία ή την άλλη μορφή – για πάντα. Δηλαδή, αν δεν είναι ένας τρόπος για να φας μπορείς να συμμορφωθείς επ ‘ αόριστον, ακόμα και αφού φτάσεις στο βάρος σου, τότε είναι άχρηστο.

Έτσι, πολλές fad δίαιτες που απάτη Vanefist Neo βλέπετε εκεί έξω εξαλείφονται αμέσως, και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι ‘ αυτούς. Το ερώτημα δεν είναι αν η δίαιτα είναι αποτελεσματική βραχυπρόθεσμα, αλλά αν η διατροφή μπορεί να ακολουθείται επ ‘ αόριστον ως δια βίου τρόπος διατροφής.

Vanefist Neo – παρενέργειες, φαρμακείο

Πηγαίνοντας από το “δικό τους” τρόπο διατροφής πίσω με το “σας” τρόπο διατροφής, αφού έχετε φτάσει το στόχο σας παρενέργειες βάρος είναι μια συνταγή για καταστροφή και η αιτία για την καθιερωμένη yo-yo να κάνει δίαιτα σύνδρομο. Κατώτατη γραμμή: δεν υπάρχουν σύντομες περικοπές, δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα, και μόνο μια δέσμευση για την αλλαγή του τρόπου ζωής είναι να κρατήσει το λίπος μακριά μακροπρόθεσμα. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν, αλλά είναι η αλήθεια, είτε σ ‘ αρέσει είτε όχι.

Οι στατιστικές Vanefist Neo παρενέργειες δεν ψεύδονται: να πάρει το βάρος μακριά δεν είναι το δυσκολότερο μέρος, κρατώντας το βάρος μακριά είναι! Αν ρίξουμε μια στενή ματιά σε πολλές γνωστές μανία/εμπορικές δίαιτες εκεί έξω, και είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, και να εφαρμόσει το τεστ μου παραπάνω, θα βρείτε τα περισσότερα από αυτά πλέον δεν απευθύνονται σε σας, όπως έκαναν κάποτε.

Φέρνει, επίσης, να ένα παράδειγμα που προσθέτει επιπλέον σαφήνεια: Αν έχετε Μια διατροφή που θα προκαλέσει την πιο απώλειας βάρους στο συντομότερο χρονικό διάστημα, αλλά δεν είναι ισορροπημένη και ουσιαστικά αδύνατο να ακολουθήσει μακροπρόθεσμα εναντίον διατροφή Β, η οποία θα λάβει το βάρος μακριά με πιο αργό ρυθμό, αλλά είναι πιο εύκολο να ακολουθήσει, ισορροπημένη, υγιή, και κάτι που μπορείτε να συμμορφωθούν με το χρόνο, η οποία είναι ανώτερη;

Vanefist Neo-σύνθεση

Αν η διατροφή παίρνει 30 φαρμακείο κιλά από πάνω σου σε 30 ημέρες, αλλά από την επόμενη χρονιά θα έχουν κερδίσει πίσω τα 30 κιλά, αλλά η διατροφή Β παίρνει 20 κιλά από την επόμενη 3 μήνες με ένα άλλο 20 λίβρες 3 μήνες μετά και το βάρος παραμένει μέχρι το τέλος του έτους, η οποία είναι η καλύτερη δίαιτα;

Αν δεν γνωρίζετε την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, θα πρέπει έχασε εντελώς το σημείο αυτού του άρθρου και το μάθημα προσπαθεί να σας διδάξει, και επάνω για την αποτυχία. Πηγαίνετε πίσω και διαβάστε αυτό το τμήμα again…By εξ ορισμού, η δίαιτα Β είναι ανώτερη.

Μάθε σε κάποιον να ψαρεύει… Μια Vanefist Neo φαρμακείο γνωστή κινεζική παροιμία Είναι-Δώστε σε έναν άνθρωπο ένα ψάρι και να τον ταΐσει για μια μέρα. Μάθε σε κάποιον να ψαρεύει και να τον ταΐζεις για μια ζωή.

Leave a Comment