Macho Man – αρσενικός ψεκασμός αυξήσεων ανασκόπηση – από που να αγοράσω; Ελλάδα τιμή

Macho Man – αρσενικός ψεκασμός αυξήσεων ανασκόπηση – από που να αγοράσω; Ελλάδα τιμή

Macho Man-τιμήΈτσι, θέλετε να διαρκέσει λίγο περισσότερο στο κρεβάτι, ενώ δίνει το σύντροφό σας απόλυτη ικανοποίηση; Σε Macho Man ποιον δεν αρέσει. Είσαι τυχερός… αυτός ο οδηγός να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι για τα άτομα όχι μόνο θα σας βοηθήσει όχι μόνο να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι, αλλά θα σας δώσει μια μεγάλη τεχνική για να τον ευχαριστεί το σύντροφό σας. Επιπλέον δεν είναι κάτι που πολλοί γνωρίζουν, οπότε είναι κάτι νέο που μπορεί να εντυπωσιάσει το κορίτσι σας με.

Εντάξει, οπότε ετοίμασε τη γυναίκα σου και ετοιμάσου να φύγουμε, και μετά μπες στην ιεραποστολική θέση. Αυτή η τεχνική λειτουργεί καλύτερα αν τα πόδια του συντρόφου σας είναι πίσω, δηλαδή τα γόνατά της πίσω κοντά στο κεφάλι της. Ένας εύκολος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι να κρατήσει τα πόδια της στη θέση του με τα χέρια σας. Για να το κάνετε, όταν θα είναι σε ιεραποστολική στάση με τα πόδια της ανοιχτά, απλά αρπάξτε τα μπούτια της κοντά στο γόνατο και σπρώξτε προς τα πίσω προς το κεφάλι της… να είστε ευγενικοί εδώ και να βεβαιωθείτε ότι είναι εντάξει.

Macho Man – πώς να χρησιμοποιήσετε, σχόλια

Μόλις στη θέση του, τοποθετήστε τα χέρια σας στο κρεβάτι (ή πάτωμα ή οτιδήποτε άλλο) στο εξωτερικό των πώς να χρησιμοποιήσετε ποδιών της, και τα χέρια σας θα πρέπει να χρησιμεύσει για να κρατήσει ουσιαστικά τα πόδια της στη θέση του. Και πάλι, να είστε ευγενικοί εδώ, και βεβαιωθείτε ότι είναι εντάξει. Τα γόνατα πίσω στο κεφάλι δεν είναι απαραίτητο, οπότε αν δεν είναι άνετα με αυτό, τότε μπορείτε να σταματήσετε… ωστόσο, δεν επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εφαρμογή της τεχνικής.

τεχνική

Όταν είσαι έτοιμος, Βάλε το πέος σου μέσα της. Ξεκίνα πολύ αργά… δώστε μια σειρά από πολύ μαλακά ρηχά εγκεφαλικά επεισόδια… και εννοώ πολύ ρηχά… μόνο μια ίντσα ή δύο μέσα. Για πώς να χρησιμοποιήσετε Macho Man κάθε οκτώ ή τόσο ρηχά εγκεφαλικά επεισόδια που δίνετε, ακολουθήστε με ένα βαθύ εγκεφαλικό επεισόδιο με λίγο πιο σφριγηλότητα… αυτό θα χρησιμεύσει για να αλλάξει τα πράγματα και να την εκπλήξει λίγο. Τίποτα καινούργιο ακόμα εδώ, αλλά μην ανησυχείς, θα φτάσουμε και σ ‘ αυτό. Συνεχίστε αυτό το ρηχό / βαθύ πράγμα για μερικά λεπτά, και να εργαστούν το δρόμο σας στο τέλος, έτσι ώστε να είστε όσο βαθιά μπορείτε να πάτε… η λεκάνη σου είναι ενάντια στη δική της.

Τώρα αντί για τα τυπικά εδώ μέσα και έξω, θα κάνεις κάτι διαφορετικό. Κρατήστε τη λεκάνη σας αγγίζοντας τη δική της, και πιέστε μέσα σχόλια της με περισσότερη πίεση, και αφήστε, διατηρώντας πάντα τη λεκάνη σας σε επαφή με τη δική της. Σκέψου το περισσότερο σαν παλμούς παρά σαν ώθηση. Παλλόταν μέσα της… υπάρχει πολύ λίγο “μέσα και έξω” εδώ έξω… σας λεκάνες θα πρέπει να μείνετε σε επαφή όλη την ώρα.

Δεύτερον, της κάνεις Macho Man σχόλια διπλή βάρδια. Την διεισδύεις και την διεισδύεις πλήρως. Στις γυναίκες αρέσει αυτό το συναίσθημα του να “γεμίζουν”. Ενώ το κάνετε αυτό, είστε επίσης τόνωση κλειτορίδα της, κρατώντας σας pelvises σε επαφή και παλλόμενη, ή άλεση της… αυτό μπορεί να είναι μαζικά ευεργετική, καθώς πολλές γυναίκες χρειάζονται clitoral διέγερση για να κορύφωση.

Macho Man – γνώμες, αντενδείξεις

Macho Man-δικαστήριο

Τρίτον, για οποιονδήποτε λόγο, οι περισσότερες γυναίκες φαίνεται να το αγαπούν, και αρκετές γυναίκες φαίνεται να είναι σε θέση να οργασμό από αυτή την τεχνική.

Τώρα, δεν συνιστώ ολόκληρη η συνεδρία του σεξ να αποτελείται μόνο από αυτή την τεχνική… ανακάτεψέ το λίγο. Μετά γνώμες από λίγα λεπτά, πήγαινε πίσω στο κανονικό σπρώξιμο… πήγαινε γρήγορα… πήγαινε αργά… αλλάζοντας τα πράγματα και δεν κάνει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά μπορεί να πάρει μια γυναίκα σε οργασμό πολύ πιο γρήγορα. Επίσης, κατά την εφαρμογή της τεχνικής, δοκιμάστε να γυρίζουν σε κύκλους, σε αντίθεση με ακριβώς πίσω και εμπρός… δοκίμασε διαφορετικά πράγματα και δες τι της αρέσει.

Αν αισθάνεστε τον γνώμες Macho Man εαυτό σας έτοιμος να εκσπερματώσει και δεν θέλουν να ακόμη, να πάει πίσω στην τεχνική… μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας να διαρκέσει σχεδόν όσο θέλετε! Αυτή η τεχνική “πάλλεται” μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλες θέσεις, απλά όχι τόσο καλά.

Μια γυναίκα μπορεί να βιώσει πολλαπλούς οργασμούς σε μια συνεδρία του σεξ. Αλλά για τους περισσότερους άνδρες, μία ή δύο εκσπερματώσεις σε μία συνεδρία είναι το πιο που μπορεί να συγκεντρώσει. Ως εκ τούτου, αν ένας άνθρωπος διαπιστώσει ότι εκσπερματώνει πολύ νωρίς, αυτός και ο σύντροφός του θα βρείτε σεξ πολύ σύντομη και απογοητευτική. Η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να αφήσει έναν άνθρωπο να αισθανθεί απογοητευμένος, αποκαρδιωμένος και αποσταθεροποιημένος. Η απώλεια εμπιστοσύνης στο κρεβάτι μπορεί επίσης να τον κάνει να χάσει την εμπιστοσύνη στη ζωή.

Ευτυχώς, ένας άνθρωπος δεν χρειάζεται αντενδείξεις να ζήσει με τα πρώτα προβλήματα εκσπερμάτωσης του. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Παρακάτω είναι 11 συμβουλές ότι ένας άνθρωπος μπορεί να μάθει να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι.

Αποφύγετε από τη συμμετοχή σε υπερβολικά συναρπαστικό σεξ. Να πάρει πάρα πολύ ενθουσιασμένος κατά τη διάρκεια του αντενδείξεις Macho Man σεξ θα προκαλέσει ταχύτερη παλμό ρυθμό και να οδηγήσει σε μια κατάσταση “αγώνα ή πτήση”. Το αποτέλεσμα είναι είτε εκσπερμάτωση ή απώλεια της στύσης σας. Προσπαθήστε να συμμετάσχουν σε πιο αργό, πιο ήρεμο και σταθερότερο σεξ. Έτσι, θα είστε σε θέση να διαρκέσει περισσότερο επειδή δεν θα χάσει σχεδόν αμέσως από πάνω από ενθουσιασμό.

Macho Man – σε απευθείας σύνδεση, αποτέλεσμα

Macho Man-απάτηΠάρτε τον έλεγχο σε απευθείας σύνδεση του σεξουαλικού ρυθμού με το να είναι στην κορυφή. Με το να είστε στην κορυφή, θα είστε σε θέση να αναλάβει τον έλεγχο των κινήσεων. Μπορείτε να επιλέξετε να επιβραδύνει ή να σταματήσει εντελώς, όταν αισθάνεστε σαν να είστε στο χείλος της εκσπερματώνει.

Ένας άλλος λόγος για να είναι στην κορυφή είναι σε απευθείας σύνδεση Macho Man ότι μπορείτε να μετατοπίσετε το βάρος σας στα χέρια σας αντί για την πυελική σας. Αυτή η μετατόπιση του βάρους θα μειώσει την πίεση στο πέος σας και θα σας επιτρέψει να νιώσετε χαλαρή και πάλι πριν από την έναρξη και πάλι.

Συνεργάσου με τον συνεργάτη σου. Ενώ μπορεί να θέλετε να σταματήσει να κινείται κατά τη διάρκεια του σεξ, όταν αισθάνεστε σαν να εκσπερματώνει, δεν θα βοηθήσει, αν ο σύντροφός σας εξακολουθεί να κινείται επιθετικά εναντίον σας. Ενημερώστε το σύντροφό σας, έτσι ώστε να μπορεί να συμπληρώσει τις πράξεις σας. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο ειδικά όταν είναι πραγματικά ενεργοποιημένη κατά τη διάρκεια του σεξ. Εξηγήστε της εκ των προτέρων για να την αφήσει να γνωρίζουν ότι χρειάζεστε τη βοήθειά της για να κάνει το σεξ διαρκέσει περισσότερο και να είναι σε θέση να την αφήσει να το απολαύσετε περισσότερο.

Συμμετοχή στο σεξ σε ένα περιβάλλον αποτέλεσμα που σας κάνει να αισθάνεστε ήρεμοι και άνετα. Απολύτως αποφύγετε ένα μέρος που σας κάνει να αισθάνεστε νευρικοί ή ενθουσιασμένοι. Μερικοί αισθάνονται πολλή σεξουαλική έξαψη όταν κάνουν σεξ σε δημόσιους χώρους ή σε ένα αυτοκίνητο. Ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να διαρκέσει περισσότερο. Μείνε στο να κάνεις σεξ στη συνηθισμένη κρεβατοκάμαρα μέχρι να μπορέσεις να ελέγξεις καλύτερα την εκσπερμάτισή σου.

Βάζει προφυλακτικό, συνήθως βοηθά αποτέλεσμα Macho Man κάποιον να διαρκέσει περισσότερο, επειδή η ευαισθησία μειώνεται με προφυλακτικό. Υπάρχουν προφυλακτικά με παχύτερη μεμβράνη που λειτουργεί κανονικά καλύτερα στη μείωση της ευαισθησίας από τα ultra-thin αυτά. Επίσης, επιλέξτε εκείνους που έχουν λιπαντικά, όπως αυτό θα σας βοηθήσει να σας επιτρέψει να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι πάρα πολύ.

Ενώ κάνετε σεξ, μην ακολουθήσετε ό, τι κινήσεις βλέπετε από πορνό βίντεο. Ζήστε και επιλέξτε αυτό που αισθάνεστε σας ταιριάζει καλύτερα και μπορεί να σας κάνει να διαρκέσει περισσότερο. Θυμήσου, το πορνό είναι 90% ηθοποιία και όχι πραγματική.

Macho Man – σύνθεση, παρενέργειες

Macho Man-συστατικά

Πάρτε μικρές, αργές και ρηχές κινήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Απλά σύνθεση μετακινήστε μερικά εκατοστά μέσα και έξω από αυτήν γιατί μακριές και βαθιές κινήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ, θα διεγείρει το πέος σας πολύ πιο γρήγορα και με αποτέλεσμα την ταχύτερη εκσπερμάτωση.

Μην αλλάζεις σύνθεση Macho Man τον ρυθμό σου πολύ συχνά. Το κλειδί για μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι είναι να μειώσει τη σεξουαλική διέγερση σας. Αν αλλάζει η ταχύτητα μπρος πίσω κίνηση θα παρέχει καλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση, το κάνω πολύ συχνά θα προκαλέσει αυξημένη ενθουσιασμό και διέγερση και να σας κάνει να εκσπερματίζει γρήγορα.

Ο έλεγχος της αναπνοής σας θα πάει πολύ μακριά για να σας βοηθήσει να ελέγχετε ορμές εκσπερμάτωση σας και να σας επιτρέψει να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι. Παίρνοντας βαθιές, μεγάλες αναπνοές, ενώ το σεξ και την εστίαση στην αναπνοή σας όταν είστε στα πρόθυρα της εκσπερμάτωσης θα σας βοηθήσει να κρατήσει πίσω καλύτερα. Τριγωνική αναπνοή όπου εισπνέετε,κρατήστε και εκπνεύστε με ελεγχόμενο ρυθμό θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό σε διαρκή περισσότερο.

Μην πάρετε υπερβολικά ανησυχούν ή εμμονή με το πρόβλημα εκσπερμάτωσης σας και την ικανότητά σας να ευχαριστήσει το σύντροφό σας. Πολλοί παρενέργειες άνδρες εκσπερματώνει νωρίς λόγω του άγχους σεξουαλική απόδοση. Το ψυχικό πρόβλημα είναι συχνά η ρίζα αιτία τους εκσπερμάτωση νωρίς. Θεωρώ ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να εστιάσεις το μυαλό σου στο να υπηρετήσεις και να ευχαριστήσεις τον συνεργάτη σου αντί για τον εαυτό σου. Αυτό όχι μόνο παίρνει το μυαλό σας από την εκσπερμάτωση, ο σύντροφός σας θα σας αγαπήσει περισσότερο λόγω της μεγαλύτερης προσοχής σας και να επικεντρωθεί στις ανάγκες σας.

Η μεγαλύτερη διάρκεια Macho Man παρενέργειες στο κρεβάτι δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Οι περισσότεροι άνδρες μπορούν να εκσπερματώσουν μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας του σεξ. Κάνε αυτό να μετράει μαθαίνοντας πώς να αντέξεις περισσότερο στο κρεβάτι.

Leave a Comment