Ling Fluent 2019 νεότερο σχόλια, ανασκόπηση – εκμάθηση ξένων γλωσσών σε απευθείας σύνδεση, τιμή

Ling Fluent 2019 νεότερο σχόλια, ανασκόπηση – εκμάθηση ξένων γλωσσών σε απευθείας σύνδεση, τιμή

Ling Fluent-τιμήΤο λόγο έχετε βρει το δρόμο σας σε αυτό το άρθρο είναι επειδή αναρωτιέστε ποιο είναι το Ling Fluent καλύτερο λογισμικό εκμάθησης γλωσσών στην αγορά σήμερα! Σωστά; Η αλήθεια είναι, δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο λογισμικό γλώσσας που θα είναι το καλύτερο για κάθε άτομο! Και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν ποιο λογισμικό είναι καλύτερο για σας και γιατί. Αν θα πάρει μερικά λεπτά και να τελειώσει την ανάγνωση αυτού του άρθρου, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα έχετε μια ισχυρή κλάση για να σας καθοδηγήσει σε ένα συγκεκριμένο λογισμικό εκμάθησης γλωσσών, ότι καλύτερο suites και μάθησης σας δυνάμεις.

Με βάση την προσωπική μου ανάλυση πολλών διαφορετικών λογισμικό εκμάθησης γλωσσών προγράμματα, υπάρχουν τέσσερα προγράμματα λογισμικού που πραγματικά ξεχωρίζουν. Κάθε ένα από αυτά τα προγράμματα λογισμικού εκμάθησης γλωσσών έχουν το δικό τους στυλ διδασκαλίας. Τα τέσσερα προγράμματα λογισμικού που αναφέρομαι είναι Πες Μου Περισσότερα, Fluenz, Ρόκα Γλώσσες, και Rosetta Stone.

Ling Fluent – γνώμες, αντενδείξεις

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που λάβαμε υπόψη κατά τον καθορισμό ποια από τα προγράμματα λογισμικού παραπάνω γνώμες είναι το καλύτερο πρόγραμμα λογισμικού εκμάθησης γλωσσών. Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν τιμολόγηση, μεθόδους διδασκαλίας και στυλ, εργαλεία, και πρόσθετα αξεσουάρ, όπως τα παιχνίδια.

Αν σας ενδιαφέρει ένα πρόγραμμα διδασκαλίας που είναι χαμηλή σε τιμή και περιέχει πολλά παιχνίδια, γνώμες Ling Fluent τότε θα ήθελα να σας συστήσω να εξετάσουμε το πρόγραμμα λογισμικού Rocket Languages. Rocket Languages ειδικεύεται σε 11 διαφορετικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της νοηματικής γλώσσας. Το πρόγραμμα μπορεί να κατεβάσει απευθείας στον υπολογιστή σας ή να αποσταλεί στο σπίτι σας. Έχοντας το λογισμικό που αποστέλλονται στο σπίτι σας είναι μερικές εκατοντάδες δολάρια πιο ακριβά.

Έτσι, μπορεί να προτιμάτε να κολλήσει με το downloadable υλικό. Η σημαντική πτώση πίσω σε αυτό το πρόγραμμα λογισμικού είναι ότι είναι κυρίως ένα πρόγραμμα ήχου. Έχετε τα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου ενός παιχνιδιού λεξιλόγιο που βοηθά στην ανάπτυξη του λεξιλογίου σας, αλλά η πλειοψηφία του προγράμματος είναι ήχου. Αλλά εξακολουθείτε να παίρνετε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για μόνο $ 99, αν αποφασίσετε να πάτε με τη λήψη.

Rosetta Stone είναι ένα άλλο μεγάλο λογισμικό εκμάθησης γλωσσών που ακούτε όλη την ώρα. Φαίνεται ότι κάθε φορά που αντενδείξεις Ling Fluent ανοίγεις την τηλεόραση, βλέπεις ένα διαφημιστικό της Ροζέτα Στόουν! Rosetta Stone είναι ένα μεγάλο προϊόν και προσφέρουν πολλά εργαλεία λογισμικού και εκπαιδευτικό υλικό. Το σημαντικό μειονέκτημα που βλέπω με το Rosetta Stone λογισμικό του προγράμματος είναι ότι σας διδάσκει ως αν μάθαιναν τη μητρική σας γλώσσα για πρώτη φορά.

Μπορεί να σκέφτεσαι, ” τι αντενδείξεις θα μπορούσε να είναι τόσο δύσκολο σε αυτό;”Τι κάνει αυτή η μέθοδος διδασκαλίας τόσο δύσκολο είναι ότι μπορείτε να μάθετε κοιτάζοντας τις εικόνες και, στη συνέχεια, ακούν ή βλέπουν τη λέξη ξένης γλώσσας μαζί με αυτό. Δεν υπάρχει αγγλική μετάφραση! Rosetta Stone έχει σχεδιάσει αυτό το πρόγραμμα, έτσι ώστε να μπορείτε να μάθετε διάφορες λέξεις που σχετίζονται με διαφορετικά αντικείμενα και τελικά να αναπτύξει αυτές τις λέξεις σε φράσεις και συζητήσεις.

Ling Fluent – πώς να χρησιμοποιήσετε, Ελλάδα

Ling Fluent-από που να αγοράσω

Το πρόβλημα με αυτή τη μέθοδο είναι ότι μάλλον θα πάρει πολύ χρόνο και πολλές από εμάς δεν έχουμε χρόνια πώς να χρησιμοποιήσετε να περιμένω για τη γλώσσα μας δεξιότητες για να αναπτύξουν με το Rosetta Stone. Μην με αφήσεις να σε μεταπείσω από το να ψάξεις στη ροζέτα Στόουν αν αυτή είναι η μέθοδος στην οποία μαθαίνεις καλύτερα. Πηγαίνετε με ό, τι ξέρετε λειτουργεί για σας και θα βρείτε την επιτυχία που ψάχνετε.

Fluenz είναι ένα άλλο εξαιρετικό πρόγραμμα λογισμικού εκμάθησης γλωσσών. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να πάρει τον πονοκέφαλο από τη μάθηση. Fluenz έχει κάνει αυτό με την πώς να χρησιμοποιήσετε Ling Fluent εξάλειψη πολλά drop down μενού και άλλα κουμπιά που μπορείτε να δείτε στην οθόνη σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μάθησης. Βασικά επιτρέποντας το πρόγραμμα λογισμικού για να σας καθοδηγήσει εύκολα μέσα από κάθε μάθημα. Επιπλέον, Fluenz έχει βαθμολογηθεί εξαιρετικά υψηλό μεταξύ των χρηστών του. Υπάρχουν πολλοί χρήστες που είναι πολύ ευχαριστημένοι με αυτό το πρόγραμμα, λόγω της απλότητάς του.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά Ελλάδα του Fluenz περιλαμβάνουν την παρακολούθηση της προόδου, iPod/MP3 συμβατότητα, εξατομικευμένες μαθησιακές διαδρομές και την αναγνώριση ομιλίας. Αλλά μία από τις κάτω πλευρές στο Fluenz είναι ότι οι προγραμματιστές του προγράμματος επιλέγουν να μην περιλαμβάνουν οποιαδήποτε Παιχνίδια, δοκιμή ή κουίζ.

Ο λόγος που οι σχεδιαστές δεν επιλέγουν να εφαρμόσουν οποιαδήποτε δοκιμή ή κουίζ για το πρόγραμμα λογισμικού είναι επειδή οι σχεδιαστές ένιωσα το καλύτερο είναι ότι το άτομο επαναλάβετε διάφορα μαθήματα μέχρι να έχουν εξοικειωθεί με το υλικό. Μερικές φορές οι άνθρωποι μπορούν απλά να πάνε σε μια δοκιμαστική κατάσταση και να κάνουν καλά σε μια δοκιμή με απλά να είναι τυχεροί. Αυτή η μέθοδος εξαλείφει αυτό το πιθανό αποτέλεσμα και ενθαρρύνει την πλήρη γνώση του υλικού της μελέτης.

Όσο φοβερό είναι Ling Fluent Ελλάδα το πρόγραμμα λογισμικού εκμάθησης γλωσσών Fluenz είναι, το απόλυτο αγαπημένο μου είναι το Tell Me More software program! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα προνόμια του προγράμματος λογισμικού Fluenz που αναφέρονται παραπάνω με την προσθήκη στα παιχνίδια, κουίζ και δοκιμή. Κάτι που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι Tell me more εξατομικευμένη εργαλείο μονοπάτι μάθησης είναι εξαιρετικά φοβερό!

Ling Fluent – σε απευθείας σύνδεση, παρενέργειες

Ling Fluent-φαρμακείοΈχει τρεις διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να επιλέξετε από. Το Free-to-Roam, η καθοδηγούμενη λειτουργία και η Δυναμική Λειτουργία. Η σε απευθείας σύνδεση λειτουργία Free-to-Roam σας επιτρέπει να κάνετε αυτό που πολύ καλά παρακαλώ. Έτσι, αν θέλετε να εργαστείτε σε μια συγκεκριμένη περιοχή ενός συγκεκριμένου μαθήματος, τότε μπορείτε. Η καθοδηγούμενη λειτουργία θα σας καθοδηγήσει μέσα από τα μαθήματά σας ένα κάθε φορά. Η δυναμική λειτουργία είναι το πιο cool από όλα!

Αυτή η λειτουργία θα αναλύσει προηγούμενες βαθμολογίες και την πρόοδό σας, και στη συνέχεια προσαρμόζει τα μελλοντικά σας μαθήματα για να επικεντρωθεί στις περιοχές που εκτελέσατε πιο σε απευθείας σύνδεση Ling Fluent αδύναμη σε ένα προηγούμενο μάθημα. Ουσιαστικά, επιτρέποντάς σας να αναπτύξετε τις ασθενέστερες περιοχές σας. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα σε αυτό το πρόγραμμα λογισμικού είναι ότι είναι διαθέσιμο μόνο σε λειτουργικά συστήματα windows. Αν έχεις Μακ, τότε λυπάμαι πολύ. Απλά προσευχηθείτε ότι οι σχεδιαστές του Tell Me More βγαίνουν με μια έκδοση mac στο πολύ εγγύς μέλλον.

Όπως μπορείτε να δείτε κάθε ένα από τα προγράμματα είναι διαφορετικά με τους δικούς τους τρόπους. Έτσι, παρενέργειες είναι σίγουρα ευεργετικό να εξετάσουμε λίγο πιο κοντά για να διαλέξετε τις λεπτομέρειες που μπορεί να κάνει ένα πρόγραμμα λογισμικού σωστό για εσάς. Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε ισπανικά με ένα από αυτά τα προγράμματα και να δω από κοντά, στη συνέχεια, αισθανθείτε ελεύθερος να ελέγξει έξω έναν από τους συνδέσμους στο συγγραφείς βιο κουτί. Ευχαριστώ και να έχετε μια μεγάλη μέρα!

Μελέτες έχουν αποδείξει ότι μιλώντας δύο ή περισσότερες γλώσσες όχι μόνο βοηθούν στη γνωστική ανάπτυξη, αλλά και κάνει πιο έξυπνα και αποφασιστικά άτομα. Αλλά αγωνίζεστε στο νέο σας βρέθηκαν ενθουσιασμό για να μάθουν μια νέα γλώσσα; Μερικά βασικά κόλπα μπορεί να διευκολύνει την όλη διαδικασία και ακόμη και να κάνει την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας διασκέδαση!

Όποια και αν είναι ο λόγος σας για να παρενέργειες Ling Fluent μάθουν μια νέα γλώσσα η ίδια η πράξη μπορεί να είναι δύσκολο για πολλούς αρχάριους. Μαθαίνοντας οτιδήποτε νέο, ακόμη και μια γλώσσα απαιτεί πολλή σκληρή δουλειά, υπομονή και εξάσκηση. Οι παρακάτω συμβουλές μπορεί απλά να καταστήσει απλούστερο για σας να μάθετε νέες γλώσσες γρήγορα και ένα γλωσσολόγο σε κανέναν χρόνο.

Ling Fluent – σύνθεση, αποτέλεσμα

Ling Fluent-σε απευθείας σύνδεση

1) δέσμευση: είναι σύνθεση ζωτικής σημασίας να δώσετε την πλήρη προσοχή και τη δέσμευσή σας στη νέα ατζέντα σας, έτσι ώστε να μην το εγκαταλείψουν στα μέσα του δρόμου. Έχετε ένα ισχυρό λόγο και να παραμείνουν παθιασμένοι – αυτό είναι το μάντρα για να μάθουν μια νέα γλώσσα.

2) το Αντίστροφο: Ο καλύτερος τρόπος για να μάθουν μια νέα γλώσσα γρήγορα είναι να συνομιλεί με κάποιον που είναι καλύτερος από σένα. Μπορείτε σύνθεση Ling Fluent να μάθετε να εφαρμόζουν πρόσφατα μάθει λέξεις σε προτάσεις μόνο μέσω ενός διαλόγου. Εξάσκηση μέσω της συνομιλίας, ακόμη και σε επίπεδο αρχαρίων μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική από την εκμάθηση των λέξεων από μια κάρτα flash.

3) Buddy Γλώσσα: βρείτε έναν άλλο μαθητή που θα μπορούσε να είναι μέλος της οικογένειας ή ένας φίλος. Ένας φίλος ή ένας συνεργάτης δεν βοηθά μόνο στην τόσο αναγκαία έλξη και ώθηση? αλλά επίσης παρακινεί και σας εμπνέει να μάθουν γρήγορα. Η πολύ αναγκαία συνομιλία γίνεται φυσική και μέρος της διαδικασίας μάθησης. Μαθαίνετε μαζί και πιο γρήγορα!

4) Ξεκινήστε με τις πιο κοινές λέξεις: Λίστα αποτέλεσμα από 50 ή 100 πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λέξεις στη γλώσσα. Τώρα προσπαθήστε να πλαισιώσει διαφορετικές προτάσεις γύρω από αυτές τις λέξεις. Αυτό βοηθά στην παραλαβή των σχετικών λέξεων, φράσεις και προτάσεις ταχύτερη και συνολική εκμάθηση γλωσσών.

Είτε πρόκειται για δύο ή εννέα γλώσσες που θέλουν να μάθουν και να κατανοήσουν τις συμβουλές για να κάνετε την άσκηση λιγότερο τρομακτικό παραμένουν τα ίδια. Στις μελέτες του σημερινού σεναρίου, αποτέλεσμα Ling Fluent η απασχόληση, ο γάμος ή το ταξίδι μπορεί να σας κάνει να βγείτε από τη γεωγραφική και κοινωνικο-πολιτιστική σας ζώνη άνεσης. Μαθαίνοντας μια νέα γλώσσα μπορεί να πάει μακριά στην ανακάλυψη νέων πολιτισμών και την ανάπτυξη μακροπρόθεσμων φιλιών με νέους ανθρώπους.

Leave a Comment