Fish XXL – 2019 πρόσφατα γνώμες – σύνθεση – για να δελεάσει τα ψάρια με τον εύκολο τρόπο – παρενέργειες

Fish XXL – 2019 πρόσφατα γνώμες – σύνθεση – για να δελεάσει τα ψάρια με τον εύκολο τρόπο – παρενέργειες

Fish XXL-τιμήΤι μπορώ να πω για το μπάσο Largemouth που δεν έχει ήδη ειπωθεί; Μάλλον τίποτα. Largemouth Μπάσο είναι το Fish XXL πιο δημοφιλές gamefish στη Βόρεια Αμερική και είναι το μόνο ψάρι που μπορώ να σκεφτώ που βρίσκεται σε όλες τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ. Είναι το θέμα των αμέτρητων εκθέσεων αλιείας, άρθρα περιοδικών, βιβλία, κλπ. Οι αμερικανικές και ιαπωνικές εταιρείες αντιμετώπισης πιθανόν να διαθέσουν περισσότερα χρήματα σε εξοπλισμό για αυτά τα ψάρια από οποιαδήποτε άλλη.

Largemouth Bass είναι ένα επιθετικό ψάρι που μπορεί να στοχοθετηθεί χρησιμοποιώντας μια τεράστια ποικιλία τεχνικών, έτσι δεν έχει σημασία τι είδους ψάρεμα σας αρέσει να κάνετε μπορείτε πιθανώς να πιάσει ένα μπάσο με αυτό. Στην πραγματικότητα, δεν μπορώ να σκεφτώ μια ενιαία κατηγορία τεχνητό δόλωμα που δεν θα πιάσει ένα μπάσο. Poppers, μαλακά πλαστικά, κουτάλια, κλωστές, Jerkbaits, Crankbaits, Spinnerbaits, Stickbaits, κλπ όλα θα λειτουργήσει υπό τις σωστές συνθήκες.

Fish XXL – απάτη, αντενδείξεις

Οι μπας είναι τροφοδότες ενέδρας που ορμάνε σε θηράματα που έρχονται από αυτούς. Ακόμα και όταν δεν τρέφονται, συχνά θα ορμήσουν απάτη σε δολώματα από καθαρή επιθετικότητα. Κάθε ψαράς μπάσο μάλλον έχει μια ιστορία για να πιάσεις ένα μικρό μπάσο σε ένα δέλεαρ που ήταν μεγαλύτερο από αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να σχεδίαζε να το φάει, το ψάρι απλά ήθελε να το χαστουκίσει και να του δείξει ποιος ήταν το αφεντικό.

Largemouth Μπάσο βρίσκονται σε λίμνες και ποτάμια σε όλη την ΗΠΑ και σε ορισμένες άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, όπου είναι πολύ δημοφιλής. Είναι ένα σκληραγωγημένο απάτη Fish XXL ψάρι και μεταμοσχεύονται εύκολα. Largemouth αφορούν πολύ έντονα την κάλυψη και τη δομή, οπότε αν διαπιστώσετε ότι μπορείτε να βρείτε συνήθως τα ψάρια. Ελευθερώνω όλα τα ψάρια που πιάνω, καθώς ποτέ δεν τα βρίσκω πολύ νόστιμα. Είναι εύκολο να απελευθερώσει από την αρπαγή τους, σταθερά από την κάτω γνάθο, η οποία ακινητοποιεί τους (περισσότερο ή λιγότερο).

Μερικές φορές τα ψάρια όπως ένα σκουλήκι αλιεύονται σε μια ευθεία ανάκτηση έτσι θα το ανακατεύουμε με αυτό, καθώς και. Μερικές φορές, αντενδείξεις όταν κλονίζεται το σκουλήκι γρήγορα μετά σέρνεται κατά μήκος του κάτω μέρος θα δείτε ένα ψάρι το κυνηγήσει. Αυτό μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι τα ψάρια είναι πιο επιθετική και μπορεί να ανταποκριθεί σε μια ταχύτερη ανάκτηση. Κανονικά μου αρέσει να ψαρεύω σκουλήκια πολύ αργά όμως.

Senkos-στον κόσμο της θέλησης αυτά πρέπει να είναι ένα από τα ευκολότερα πράγματα για να αλιεύουν. Μπορείτε να το φτιάξετε είτε Τέξας ή εκκεντρικός, τους πετάξει έξω (unweighted αν αντενδείξεις Fish XXL αλιείας πιο ρηχά, και με μικρό βάρος, αν αλιείας βαθύτερα) και απλά να τους αφήσουμε να βουλιάξει. Μερικές φορές θα δείτε τη γραμμή φύγουμε σε περίπτωση που ένα ψάρι που έχει λάβει και θα πρέπει να εξέλικτρο τη σκυτάλη και να ρυθμίσετε το άγκιστρο. Αν όχι, απλά αφήστε το να βυθιστεί στο κάτω μέρος και περιμένετε λίγο.

Fish XXL – Ελλάδα, ανασκόπηση

Fish XXL-γνώμες

Σηκώστε τη ράβδο αργά και αν αισθάνεστε βάρος, ρυθμίστε το άγκιστρο. Αν όχι, σήκωσέ το μερικά πόδια, τράβα λίγο, και άσ ‘ το Ελλάδα να βυθιστεί ξανά. Συνήθως το κάνω αυτό 2-3 φορές πριν παραπαίω. Ο κύριος πειρασμός με Senkos είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε πάρα πολύ μαζί τους. Για οποιονδήποτε λόγο, ο Μπας λατρεύει να τα τρώει αν απλά βουλιάζουν και κάθονται.

Έχω ένα μικρό μπάσο Ελλάδα Fish XXL σε μια λιμνούλα στην αυλή μου. Πού και πού ρίχνω ένα δέλεαρ για να δω αν θα το χτυπήσει. Είναι σοφός σε όλα εκτός από τον Σένκο. Δαγκώνει αυτό το πράγμα κάθε φορά.

Swimbaits – είμαι μακριά, μακριά από έναν εμπειρογνώμονα σε αυτά, αλλά όντας στη Νότια Καλιφόρνια ένιωσα ότι άξιζαν μια αναφορά. Αυτή η ανασκόπηση τεχνική χρησιμοποιείται κυρίως στην Καλιφόρνια για να στοχεύσει μεγάλο μπάσο σε λίμνες που είναι εφοδιασμένο με πέστροφα. Τα swimbaits είναι γενικά μεταξύ 6 ” -12 ” και έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με εφοδιασμένη πέστροφα. Υπάρχουν μια μεγάλη ποικιλία από αυτά, μερικά από τα οποία επιπλέουν, άλλα από τα οποία αναστέλλουν, και άλλα από τα οποία βυθίζονται γρήγορα.

Ανακτά που χρησιμοποιούνται ποικίλλουν ευρέως, καθώς και από παραπέτασμα γρήγορα να κινείται μόλις το δέλεαρ. Θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα σχετικά με το τι swimbaits εργασία στην τοπική λίμνη σας και στη συνέχεια να επικεντρωθεί στο πώς να αλιεύουν αυτές τις συγκεκριμένες. Γενικά δεν θα πάρει πολλά ψάρια με αυτά, αλλά τα περισσότερα από τα μεγαλύτερα ψάρια που αλιεύονται στην Καλιφόρνια έλα αυτά (και δυστυχώς αρκετά από παράνομη χρήση ζωντανή πέστροφα δόλωμα, όπως επίσης). Θα πρέπει να δεσμευτούν πραγματικά να ρίχνουν αυτά τα δολώματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί μετά από μερικές ώρες από chucking αυτά τα βαριά δολώματα χωρίς αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ δελεαστικό να πάει πίσω στο shot πτώση ή κάποια άλλη τεχνική υψηλό ποσοστό.

Όταν αναφέρω swimbaits σε ανασκόπηση Fish XXL σχέση με το μπάσο οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται μεγάλες πέστροφες μίμησης swimbaits. Ωστόσο, έχω πιάσει αρκετά το μπάσο με το μικρό shad paddletail swimbaits, και μου αρέσει να χρησιμοποιούν αυτά όταν προσπαθεί να καλύψει πολύ νερό σε μια περιοχή όπου το μπάσο τρώνε σαντ.

Fish XXL – φαρμακείο, πώς να χρησιμοποιήσετε

Fish XXL-απάτηΔόλωμα. Largemouth μπάσο εύκολα τρώνε μια ποικιλία από δολώματα, αν και πολλοί αλιείς (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου) επιλέγουν να τους ακολουθήσει κυρίως ή αποκλειστικά με τεχνητά δολώματα. Μερικά καλά δολώματα περιλαμβάνουν μεγάλες nightcrawlers, καραβίδες, και shad. Θα φαρμακείο ψάρι μαζί της, όπως μικρό βάρος, όσο το δυνατόν, και να ρυθμίσετε το άγκιστρο, το συντομότερο αισθάνεστε το δάγκωμα για να μειώσει την πιθανότητα ότι θα συνδέσετε το ψάρι στο λαιμό ή το στομάχι. Αν σκοπεύετε να απελευθερώσει τα ψάρια θα πρέπει να τσιμπήσετε κάτω από τις μπάρες για άγκιστρα, όταν χρησιμοποιείτε δόλωμα. Με αυτόν τον τρόπο, αν το ψάρι παίρνει γαντζώθηκε στο στομάχι μπορείτε ακόμα εύκολα να πάρετε το γάντζο έξω με λιγότερο (αν και μερικά) βλάβη στα ψάρια.

Αυτό είναι για την επιλογή αποτελεσματικό δόλωμα, συμπεριλαμβανομένων των ζωντανό δόλωμα, πρωτότυπα πράγματα που μιμήθηκε ως δέλεαρ, καθώς και άλλα δολώματα που πέστροφα δεν θα μπορούσε να αντισταθεί. Μερικά από αυτά τα δολώματα μπορούν να αποκτηθούν στα τοπικά καταστήματα δολώματος και εξοπλισμών, ενώ άλλα είναι σπίτι-γίνοντα που μπορείτε προσαρμοσμένος στις ανάγκες αλιείας σας. Εδώ είναι διάφοροι τύποι εξαιρετικά δολώματα πέστροφας που μπορείτε να επιλέξετε από.

Σκουλήκι. Τα πιο κοινά δολώματα είναι τα σκουλήκια. Ξεκινώντας με το μικρό κόκκινο wiggler, επίσης γνωστή ως σκουλήκια κομποστοποίησης. Τρεις ή τέσσερις δεκάδες από αυτά τα μικρά σκουλήκια θα χωρέσουν φαρμακείο Fish XXL σε ένα δοχείο. Στη συνέχεια έρχεται το μεγαλύτερο ερπυστριοφόρο νύχτα, ένα από το σκουλήκι της γης, τα οποία συνήθως πωλούνται από δωδεκάδα. Δεδομένου ότι οι ερπυστριοφόροι νύχτα είναι αρκετά μεγάλη, μπορεί να χρειαστεί να τα τεμαχίσει στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το μικρότερο τμήμα για να καλύψει το γάντζο.

Μια αποτελεσματική τεχνική, όταν χρησιμοποιεί ζωντανά σκουλήκια είναι να επισυνάψετε το σκουλήκι σε έναν γάντζο με τη συμβουλή του σκουληκιού διατηρούνται ασύνδετο με το γάντζο, ώστε πώς να χρησιμοποιήσετε να μπορεί να κινηθεί ελεύθερα. Στη συνέχεια, ρίχνει προς τα πάνω και αφήστε το δόλωμα να πάει σε αυτούς κάτω από το ποτάμι. Η ροή του νερού θα μετακινήσει το δόλωμα με την κυματίζοντας ελεύθερη άκρη του σκουληκιού. Μια μοιραία έλξη για την πέστροφα που την έκανε γαντζωμένη.

Πετούν. Τρεις μεγάλες ομάδες μύγες που είναι το αγαπημένο πέστροφα είναι mayflies, caddisflies και stoneflies. Όλα πώς να χρησιμοποιήσετε Fish XXL τα στάδια και τις μύγες ” κύκλος ζωής, δηλαδή νύμφες, νύμφες, προνύμφες, ντανς και την ενήλικη μορφή είναι η κύρια τροφή της πέστροφας. Κάθε στάδιο έχει τα δικά της χαρακτηριστικά που θα πρέπει να λάβετε υπόψη όταν χρησιμοποιείτε ένα. Κάθε αφύσικη χρήση και εφαρμογή θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση του κινδύνου που αισθάνεται από την πέστροφα.

Fish XXL – σε απευθείας σύνδεση, σχόλια

Fish XXL-δικαστήριοΟι μύγες υπόκεινται σε απομίμηση για να δημιουργήσουν τις δολοπλοκίες. Η πρακτικότητα και η πολυπλοκότητα των  σε απευθείας σύνδεσηδιαφόρων δολωμάτων είναι ένας λόγος που η αλιεία πέστροφας με δολώματα γίνει ευχάριστη και διασκεδαστική. Ο ψαράς έχει την ελευθερία να πειραματιστεί με μια σειρά από ελκυστικά θέλγητρα που είναι εύκολο να επιτευχθεί στα καταστήματα εξοπλισμών αλιείας

Σπιτικό δόλωμα. Η προετοιμασία σπιτικών δολωμάτων θα μπορούσε να είναι ένα πλεονέκτημα, δεδομένου ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τη διατύπωση δολώματος σας όπως απαιτείται από τη διάφορη κατάσταση και τον όρο αλιείας. Τα συστατικά, το χρώμα και τη μυρωδιά που θέλετε να συμπεριλάβετε είναι πλήρως στη διακριτική σας ευχέρεια. Έχει αποδειχθεί ότι η πέστροφα όπως το τυρί, το σκόρδο και το λάδι γλυκάνισου.

Πολλές σπιτικές συνταγές δόλωμα μπορεί να ληφθεί από το Διαδίκτυο. Πριν από το μαγείρεμα, είναι καλύτερο να σε απευθείας σύνδεση Fish XXL σχηματίσουν το μίγμα δολώματος σε μικρές μπάλες που μοιάζουν με το μέγεθος ενός αυγού σολομού, το οποίο περίπου 1/2 ίντσες σε διάμετρο. Αφήστε το αυγό μπάλες σε βραστό νερό ένα-ένα για περίπου 2 λεπτά το καθένα, στη συνέχεια, αφαιρέστε τα από το νερό και αφήστε το να στεγνώσει σε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας.

Δόλωμα δύναμης. Αυτό είναι στην πραγματικότητα σχόλια ένα εμπορικό σήμα των εμπορικών προϊόντων δολώματος ειδικά τα μαλακά πλαστικά θέλγητρα αλιείας που παράγονται από Berkley. Λόγω της δημοτικότητάς του, Berkley είναι δύναμη το δόλωμα γίνεται αναφορά για τα περισσότερα από τα θέλγητρα αλιείας που διατίθενται στην αγορά.

Ψαράκια. Θα ήθελα σχόλια Fish XXL επίσης να αναφέρω το ψαράκι που αναφέρεται σε κάθε μικρό ψάρι που βρίσκεται σε φρέσκο και αλμυρό νερό. Αυτά τα ψαράκια είναι πιθανόν από την οικογένεια καρμπυρατέρ. Η αστραφτερή επίδραση και η σταθερή κίνηση ουρών του μιμούνται από τις δολοπλοκίες και λειτουργούν αποτελεσματικά.

Leave a Comment