EMS Trainer ανασκόπηση – πώς να χρησιμοποιήσετε; αποτέλεσμα; για μυϊκή διέγερση – 2019 πρόσφατα σχόλια

EMS Trainer ανασκόπηση – πώς να χρησιμοποιήσετε; αποτέλεσμα; για μυϊκή διέγερση – 2019 πρόσφατα σχόλια

EMS Trainer-τιμήΩς αρχάριος, θα έχετε την ευκαιρία να χρειαστεί μερικές συμβουλές, αν θέλετε να αρχίσετε EMS Trainer να αναπτύσσετε έξι κοιλιακούς πακέτο γρήγορα. Αυτό που έχω να σας δώσω είναι βασικά ένας “Οδηγός Για Έξι Pack Abs Για Αρχάριους” και αυτό είναι κάτι που κοίταξα βαθιά μέσα γιατί ξέρω τι είναι σαν να είμαι αρχάριος και δεν έχω ιδέα από πού να αρχίσω. Όταν άρχισα να γυμνάζομαι και να γυμνάζομαι, κυριολεκτικά δεν είχα ιδέα τι έκανα.

Λοιπόν, τι έκανα; Εφάρμοσα κάθε μικρό πράγμα που άκουσα από τους φίλους, γυμναστήριο “εμπειρογνώμονες” και infomercials για T.v. Ναι, ήμουν πολύ χαζή, αλλά όλοι μαθαίνουν μέσα από την εμπειρία. Ωστόσο, δεν θέλω να μέσα από αυτό το απαίσιο στάδιο εκμάθησης πήγα μέσα, έτσι ώστε αντί να πάω για να σας δώσει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά στο ταξίδι σας για έξι pack abs. Τι είναι; Είναι πληροφορίες. Οι πληροφορίες είναι τόσο ζωτικής σημασίας για να πάρει οπουδήποτε με το Πρόγραμμα Γυμναστικής σας, γιατί δεν θα πάρετε οπουδήποτε, αν δεν ξέρετε πώς να το κάνουμε.

EMS Trainer – Ελλάδα, από που να αγοράσω

Έτσι, αυτό που έχω κάνει είναι που καταρτίζονται 5 από τις καλύτερες συμβουλές που με βοήθησαν να επιτύχει έξι pack abs σας Ελλάδα πολύ πιο γρήγορα, καθώς και οδηγό για την καλλιέργεια της επιτυχίας σας, αξιοποιώντας τις προπονήσεις σας και την ανάπτυξη τον εαυτό σας καλύτερα. Αυτό είναι όλα ακριβώς ό, τι έκανα στην αρχή, όταν τελικά συνειδητοποίησα τι πραγματικά λειτουργεί, έτσι μπορώ να υποσχεθώ ότι θα έχετε μια μεγάλη επιτυχία όταν ακολουθείτε αυτόν τον οδηγό.

Πάρτε πρωτεΐνη πριν και μετά την προπόνηση
  • Το πρώτο πράγμα που θέλετε να τεθεί σε εφαρμογή ως αρχάριος είναι να λάβει πρωτεΐνη. Όχι οποιαδήποτε πρωτεΐνη, αλλά θέλετε να πάρετε απίστευτες πηγές υψηλής πρωτεΐνης. Πηγές, Ελλάδα EMS Trainer όπως αυτή θα περιλαμβάνουν Άγριος Σολομός, Συμπύκνωμα Πρωτεΐνης Ορού γάλακτος, Βιολογικά Βόσκουν τα Αυγά, και Χόρτο Τρέφονται Κρέατα, αλλά αυτά είναι μόνο για να αναφέρουμε μερικές από τις καλύτερες πηγές πρωτεΐνης. Τώρα αυτό είναι το φυσιολογικό καθημερινό είδος πρωτεΐνης που πρέπει να τρώτε, αλλά για να γίνετε πιο συγκεκριμένος, θα πρέπει να πίνετε ροφήματα πρωτεΐνης καθημερινά.
  • Αν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε το στομάχι σας μόνιμα και έξι pack κοιλιακούς, θα πρέπει να βοηθήσει το σώμα σας μαζί με αυτή τη διαδικασία με τη λήψη δύο πρωτεϊνικά ποτά την ημέρα. Εδώ από που να αγοράσω είναι δύο καταπληκτικά πράγματα για να ψάξουν για όταν αγοράζουν σκόνη πρωτεΐνης για τα μιλκσέικ σας. Ένα, βεβαιωθείτε ότι είναι είτε φυτικής πρωτεΐνης, συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος και αμινοξέα. Ποτέ μην πάτε για Whey Protein Isolate, όπως αυτό σας πονάει περισσότερο από ό, τι σας βοηθά.

Το δεύτερο, και το τελευταίο πράγμα είναι να κοιτάξουμε για σκόνες πρωτεΐνης που περιλαμβάνουν μεγάλες ποσότητες αμινοξέων, τα οποία είναι τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών. Σας EMS Trainer από που να αγοράσω συνιστώ να πίνετε ένα πρωτεϊνικό κούνημα δύο φορές την ημέρα ως αρχάριος, μία φορά πριν από την προπόνηση σας και μία φορά μετά, καθώς αυτό θα πάρει το σώμα σας χρησιμοποιείται για την υψηλή πρόσληψη πρωτεΐνης. Μόλις ξεκινήσετε την οικοδόμηση περισσότερο μυ με την πρωτεΐνη, μπορείτε να αυξήσετε την πρόσληψη, αλλά ως αρχάριος, να κολλήσει με ένα κούνημα πρωτεΐνη, δύο φορές την ημέρα.

EMS Trainer – γνώμες, σε απευθείας σύνδεση

EMS Trainer-ανασκόπηση

Κοιμήσου καλά. Αυτή η συμβουλή δεν είναι μόνο για αρχάριους, επειδή ο ύπνος βοηθά σίγουρα ο καθένας γνώμες να πάρει καλύτερα αποτελέσματα. Ωστόσο, είναι κυρίως για τους αρχαρίους σας, επειδή το σώμα σας δεν έχει συνηθίσει να εργάζονται έξω, έτσι θα πρέπει να βοηθήσει το σώμα σας μαζί με να πάρει αρκετό ύπνο και να βοηθήσει τον εαυτό σας να γίνει εξοικειωμένοι με το άγχος και τον πόνο θα πρέπει να λαμβάνουν καθώς ασκείστε περισσότερο. Ο ύπνος είναι εξαιρετικά κρίσιμος για πολλούς λόγους.

Πρώτον, το σώμα σας χρησιμοποιεί την πρωτεΐνη περισσότερο και χτίζει περισσότερο μυ κατά την διάρκεια του ύπνου, γνώμες EMS Trainer οπότε αν δεν πάρει αρκετό ύπνο, τότε δεν δώσετε στο σώμα σας ενισχύεται χρόνο για να αναπτύξουν περισσότερο μυ. Και δεύτερον, το σώμα σας ασχολείται με κακό ύπνο ως στρες, και όταν το σώμα σας είναι υπό πίεση, περισσότερες ορμόνες παράγονται που συσσωρεύουν περισσότερο λίπος.

Η βασική ιδέα είναι ότι εάν παίρνετε λιγότερο ύπνο, κερδίζετε περισσότερο λίπος, αλλά αν μπορείτε να πάρετε καλές, υγιείς ποσότητες ύπνου, τότε μπορείτε να αρχίσετε να αυξήσετε την απώλεια λίπους και να μειώσετε το λίπος συσσώρευση.

Τέλος, το σώμα σας χρειάζεται ενέργεια σε απευθείας σύνδεση για τις ακόλουθες προπονήσεις όλη την εβδομάδα από την ανάκτηση από την τελευταία προπόνηση σας. Όταν δεν έχετε αρκετό ύπνο, τότε το σώμα σας δεν ανακάμψει σωστά από προηγούμενες προπονήσεις και δεν είστε σε θέση να έχουν ενέργεια για να ολοκληρώσει κάθε είδους ασκήσεις την επόμενη μέρα.

Το ίδιο πράγμα ισχύει για την καρδιο, αν δεν μπορείτε να έχετε οποιαδήποτε ενέργεια για να κάψει το λίπος με σε απευθείας σύνδεση EMS Trainer τις προπονήσεις σας, τότε ποιο είναι το νόημα ακόμη και να προσπαθήσουμε; Αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, να πάρει περισσότερο ύπνο, και θα παρατηρήσετε αυξημένη ενέργεια και ευκολότερο χρόνο απώλεια βάρους. Πίστεψέ με, υγιείς ποσότητες ύπνου είναι κάτι που δεν έχω καταφέρει ακόμα δυστυχώς, και δείχνει, αλλά σχεδιάζω να διορθώσω το πρόβλημα. Μην είσαι σαν εμένα, αλλά αντίθετα μάθε από τα λάθη μου.

EMS Trainer – σύνθεση, αντενδείξεις

EMS Trainer-παρενέργειες

Τεντώστε πριν και μετά την προπόνηση. Έτσι, ένα πράγμα που δεν πρέπει να παραμελήσετε είναι το τέντωμα πριν από τις προπονήσεις σας. Ξέρω ότι δεν ακούγεται ωραίο και είναι “χάσιμο χρόνου” αλλά Εμπιστέψου με και κάντο. Οι σύνθεση μύες σας λαμβάνουν περισσότερη ανάπτυξη και θα μεγιστοποιήσει την ικανότητά σας να γυμναστείτε περισσότερο όταν τέντωμα, οπότε μην κάνετε το λάθος δεν είναι το τέντωμα. Σας συνιστώ να κάνετε το φως warm-up τεντωμένο πριν από την προπόνηση σας για να πάρετε το αίμα που ρέει και να προετοιμάσει τους μυς σας για το τι είναι να έρθει, και να κάνουμε κάποιες δροσερό-κάτω απλώνεται μετά την προπόνηση για να αυξήσει την ανάπτυξη των μυών και την τόνωση.

Το τέντωμα είναι ζωτικής σημασίας για την οικοδόμηση της μυϊκής μάζας, ως αρχάριος, δεδομένου ότι το σώμα EMS Trainer σύνθεση σας δεν έχει συνηθίσει ακόμα, ώστε να επωφεληθούν από αυτό το φοβερό άκρη. Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν το κάνω αυτό. Το ξέρω ότι θα έπρεπε, γιατί όπως έκανα κήρυγμα, βοηθάει. Ωστόσο, έχω την τάση να ξεχνάω, και ξέρω ότι δεν είναι η καλύτερη δικαιολογία, οπότε θα κάνω ότι μπορώ για να κατεβάσω αυτό το ένα πράγμα.

Ισορροπία κοιλιακή workouts σας

Αν υπάρχει ένα πράγμα που αποτρέπει τους ανθρώπους από το να πάρει καθαρό, τονισμένα κοιλιακούς, είναι αυτό αντενδείξεις ένα πράγμα: δεν την ισορροπία τους κοιλιακούς προπονήσεις και αντί να στοχεύουν ένα κοιλιακό ομάδα μυών κάθε προπόνηση. Οι κοιλιακοί σου μύες δεν είναι μόνο ένας μεγάλος πυρήνας, αλλά χωρίζονται σε τρεις βασικές ομάδες. Οι πλάγιοι, άνω κοιλιακούς, και κάτω κοιλιακούς.

Έτσι έχετε τρεις βασικές μυϊκές αντενδείξεις EMS Trainer ομάδες γύρω από το στομάχι σας. Μάλλον σκέφτεσαι, γιατί να με νοιάζει αυτό; Λοιπόν, αν πραγματικά θέλετε το είδος των έξι κοιλιακούς πακέτο που βλέπετε σε μοντέλα, εκπαιδευτές, και ηθοποιούς, θα ακούσετε αυτό. Θα πρέπει οπωσδήποτε να εξισορροπήσει τις ασκήσεις αβ σας και να στοχεύουν όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες σας.

EMS Trainer – συστατικά, φαρμακείο

EMS Trainer-πώς να χρησιμοποιήσετε

Όχι μόνο μια ομάδα μυών. Όχι μόνο δύο, αλλά όλοι τους. Έχετε συστατικά δει ποτέ κάποιον με εξαιρετικά ήπια άνω κοιλιακούς, αλλά από τη μέση και κάτω έχουν τα παχάκια να κρέμεται από τη ζώνη τους; Ναι, αυτό συμβαίνει όταν εκτελείτε ασκήσεις που στοχεύουν μόνο συγκεκριμένους κοιλιακούς μυς. Μην χάσετε για να πάρει φοβερό κοιλιακούς, κάνοντας αυτό το λάθος.

Τώρα σχετικά με το πότε να προπόνηση κοιλιακούς σας, θα ήθελα να συστήσω να ξεκινήσετε με τρεις ημέρες την εβδομάδα, σε 20 λεπτά. Για παράδειγμα, ξεκίνησα την εργασία μου, abs συστατικά EMS Trainer δευτέρα, τετάρτη, και παρασκευή, και θα λειτουργήσει για 15-20 λεπτά για να πάρετε μια καλή αίσθηση για την εργασία, και θα χρησιμοποιήσετε τις υπόλοιπες ημέρες ως ανάκτηση. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που σας συνιστώ να κάνετε ως αρχάριος, γιατί σιγά-σιγά πρόκειται να εργαστούν το δρόμο σας μέχρι σκληρότερες ασκήσεις και να αποκτήσουν ότι έξι πακέτο πολύ πιο γρήγορα.

Ανάπτυξη Workouts Σας-Η Μέση Φάση
  • Δεν ήταν αρκετά ισχυρή για να προχωρήσουμε στο Στάδιο 2 μετά από περίπου δύο εβδομάδες, επειδή άρχισα να βλέπω διαφορά στη δύναμή μου και το στομάχι τόνωση, και ήξερα ότι ήταν ώρα να “την αναβάθμιση.”Αυτό είναι γενικά ένας καλός κανόνας για να ακολουθήσει, κινείται μέχρι κάθε φάση μετά από 2-3 εβδομάδες, αλλά μπορεί να είναι διαφορετική για όλους.
  • Μόλις νιώσεις άνετα με την πρώτη φάση, θα μπεις σε ειδικές κοιλιακές ασκήσεις. “Όχι, όχι ειδικές ασκήσεις.”Περίμενε, φαρμακείο όταν λέω “ειδικός” μπορώ μόνο να πω είναι λίγο πιο δύσκολο από τον αρχάριο ασκήσεις τόσο το abs θα αναπτυχθούν πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Έτσι, με αναβαθμισμένες ασκήσεις σας, δεδομένου ότι θα πρέπει να τους εισαγάγει στο σώμα σας αργά, σας συνιστώ να κάνετε ό, τι έκανα.

Τώρα, μετά από μια-δυο εβδομάδες για να γίνει αυτό, θα μεταβεί στην εκτέλεση εμπειρογνωμόνων φαρμακείο EMS Trainer κοιλιακό ασκήσεις τρεις φορές την εβδομάδα, δευτέρα, τετάρτη και παρασκευή και θα πραγματοποιηθεί αρχάριους ασκήσεις τρίτη και πέμπτη. Βασικά μόλις άλλαξα τις ημέρες και έκανε περισσότερες ασκήσεις εμπειρογνωμόνων και λιγότερο αρχάριους ασκήσεις. Κάνω αυτό για να εισαγάγει μεθοδικά σκληρότερες προπονήσεις στο σώμα μου και να αυξήσει την ανάπτυξη των abs μου.

Leave a Comment