Dynamite ενεργοποιητής ψαριών ανασκόπηση – απάτη, αποτέλεσμα, συστατικά

Dynamite ενεργοποιητής ψαριών ανασκόπηση – απάτη, αποτέλεσμα, συστατικά

Dynamite-τιμήΟι συγκεντρώσεις της flathead μπορεί να βρίσκεται σε αμμώδεις περιοχές ανάμεσα σε περιοχές του υφάλου Dynamite και η θέση τους αλλάζει όλη την ημέρα και από μέρα σε μέρα. Πολλοί τύποι της γεώτρησης έχουν ρυμουλκούμενα και χρησιμοποιείται για να πιάσει ίσιο αλλά το πιο επιτυχημένο είναι το drifting εγκαταστάσεων γεώτρησης με το βαρίδι στο κάτω μέρος και τα άγκιστρα ίχνη περαιτέρω τη γραμμή. Αυτά τα ίχνη γίνονται με τη χρήση ενός βρόχου περίπου 20 εκατοστά (8 ίντσες) και ένα σταγονόμετρο του αίματος κόμπο. Ο βρόχος ξεχωρίζει από την κύρια γραμμή. Ο βρόχος διατηρείται σύντομος για να μειώσει τη δυνατότητα συστροφής και εμπλοκής γύρω από την κύρια γραμμή. Ίχνη από σύρμα έχουν διατεθεί στην αγορά για το σκοπό αυτό, ωστόσο, το πτερύγιο είναι ντροπαλός για να πάρει ένα δόλωμα όταν συνδέονται με ένα ίχνος σύρμα.

Dynamite – Ελλάδα, από που να αγοράσω

Το βάθος του νερού και η ταχύτητα του ρεύματος και drift καθορίζουν μέγεθος πυροσυσσωματώματος. Είναι Ελλάδα απαραίτητο για τον πυροσυσσωματωτή να φτάσει στο κάτω μέρος γρήγορα και να παραμείνουν εκεί, όπως το πλοίο παρασύρεται κατά μήκος. Παρουσίαση είναι επίσης σημαντικό και κατά τη χρήση γαρίδα, συνδέοντας το όλο πράγμα με το κέλυφος εμποδίζει την καταστροφή του από τους συλλέκτες και διατηρεί την εμφάνισή του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το δόλωμα ψαριών κόβεται σε λωρίδες μήκους περίπου 7 εκατοστών και πλάτους 2 εκατοστών και πρέπει να είναι νωπό. Οι Ελλάδα Dynamite δύο καλύτερες μεθόδους για την τοποθέτηση ψάρια δόλωμα είναι είτε να το νήμα το δόλωμα πάνω στο αγκίστρι, εκθέτοντας το μπαρμπ στο τέλος ή απλά πιέστε το αγκίστρι από το ψάρι μια φορά. Η δεύτερη μέθοδος επιτρέπει στα ψάρια να επιπλέουν και να κινούνται στο ρεύμα και παρουσιάζει ως ένα πολύ πιο ελκυστικό δόλωμα από την πρώτη μέθοδο που είναι κάπως άκαμπτο. Μερικά από τα καλύτερα δολώματα ψαριών είναι λωρίδες της yellowtail, σκουμπρί, ράφτης και flathead.

Ψάρεμα για το flathead από τις παραλίες είναι διαφορετική από την αλιεία για τσιπούρα και ράφτη. Η επιστολή από που να αγοράσω είναι περισσότερο διατεθειμένοι να είναι στα σχολεία, ενώ το flathead είναι συνήθως μια μοναχική και Τσάντες μισή ντουζίνα είναι σπάνια. Η πλειοψηφία των ίσιο αλιεύονται άμμο βλήματα και δαγκώνουν όλη την ημέρα, δεν πρόκειται από το τσίμπημα στη μέση της ημέρας, όπως και πολλά άλλα είδη που είναι καλύτερα να πιάσουν την αυγή και το σούρουπο.

Ένα ίσιο θα κινηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και είναι πάντα καλύτερο για τον ψαρά για να μετακινηθείτε σε από που να αγοράσω Dynamite διαφορετικές θέσεις κατά μήκος της αμμώδους σάλιο από το να περιμένετε για το ψάρι να έρθει σ ‘ αυτόν. Αγαπημένο στέκι για το ίσιο είναι σε φρεάτια ή κανάλια, τα οποία εμφανίζονται στο τέλος του αμμόλοφο όπου το επίπεδο θα κάθονται και να περιμένουν για τα άλλα ψάρια να παρασυρθεί από τον αμμόλοφο με την άμπωτη και τη ροή των κυμάτων. Άλλα ψάρια μπορούν επίσης να βρίσκονται εκεί.

Dynamite – δικαστήριο, πώς να χρησιμοποιήσετε

Dynamite-από που να αγοράσωΑλιείας για ίσιο με τεχνητά δολώματα είναι ένα εντελώς διαφορετικό στυλ από αυτό που χρησιμοποιείται για τα άλλα είδη. Όπως δικαστήριο το ίσιο κάθεται στο κάτω μέρος και σπάνια κινήσεις, το δόλωμα πρέπει να περάσει σχεδόν μπροστά από το ίσιο μύτη του για να την προσέξουν. Ελαφρύ εργαλείο με δολώματα είναι καλύτερο και το κόλπο είναι να ρίξει και να επιτρέψει το δέλεαρ να βυθιστεί στο κάτω μέρος. 

Η σωστή δικαστήριο Dynamite περιστρεφόμενη αντιμετώπιση θα πρέπει να είναι ένα ελαφρύ περιστρεφόμενο δρόμο περίπου 2 μέτρα μήκος με ένα μικρό κύλινδρο threadline με γραμμή περίπου 3-5 kilogram (6 – 11 lbs) σπάσιμο στέλεχος. Το δέλεαρ πρέπει να είναι οποιοδήποτε έχει μια καλή δράση με μια αργή ταχύτητα ανάκτησης.

Το δέλεαρ πρέπει επίσης να αντιπροσωπεύει μια πηγή τροφής δημοφιλής με το πλατύφυλλο σε μια δεδομένη περιοχή. Ως επί το πλείστον αυτό θα σήμαινε ένα δέλεαρ παρόμοιο με ένα pilchard, ή αντζούγιας, με ένα μακρύ λεπτό σώμα. Το ασήμι είναι περισσότερο από πιθανό το καλύτερο χρώμα, αλλά άλλα χρώματα, αν και όχι ψάρια-όπως στην εμφάνιση στο ανθρώπινο μάτι, έχουν γίνει γνωστό για να λειτουργήσει, όπως το κίτρινο.

Το Flathead πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή. Έχουν 2 αιχμηρό και δηλητηριώδη αγκάθια σε κάθε πλευρά του πώς να χρησιμοποιήσετε κεφαλιού και αν το δηλητήριο είναι θανατηφόρο, είναι αρκετό για να προκαλέσει μια πολύ άσχημη και μολυσμένη πληγή. Ένα γρήγορο πτερύγιο του κεφαλιού του πτερυγίου και αυτά τα αγκάθια μπορεί να οδηγηθεί στην μαλακή σάρκα του χεριού ενός ψαρά πριν το συνειδητοποιήσουν.

Πόσα boilies θα πρέπει να ρίξει σε μια λίμνη; Αστείο δεν είναι; Το πιο απλό από τα πράγματα μπορεί να είναι το πιο σημαντικό. Βάλε πολύ μικρό δόλωμα και το ψάρι μπορεί να κολυμπήσει. Αν βάλεις πολλά μέσα, κινδυνεύεις να χάσεις το κολύμπι. Πόσο πάει;

Είναι δύσκολο πραγματικά, πώς να χρησιμοποιήσετε Dynamite διαφορετικές καταστάσεις που μπορεί να απαιτούν διαφορετικά ποσά, και την ώρα της ημέρας, την εποχή, καιρικές συνθήκες που επικρατούν, απόθεμα ψαριών, ψάρεμα πίεση, και ένα σωρό άλλοι παράγοντες, μπορούν να επηρεάσουν το ποσό που θα βάλω.

Dynamite – σύνθεση, σε απευθείας σύνδεση

Dynamite-σε απευθείας σύνδεσηΤο μόνο πράγμα που είναι σίγουρο σύνθεση είναι ότι μπορείτε πάντα να βάλετε περισσότερο δόλωμα, αλλά δεν μπορείτε ποτέ να το πάρει έξω, γι ‘ αυτό συχνά πληρώνει για να σφάλουν προς την πλευρά της προσοχής, τουλάχιστον μέχρι να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Το κύριο πράγμα που θα επηρεάσει το ποσό που έβαλα σε θα είναι η διάρκεια της παραμονής μου.

Αν είμαι εκεί μόνο για λίγες ώρες, δεν θέλουν να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες τα ψάρια μαζεύοντας μου hookbait, τόσο σε απευθείας σύνδεση πιο freebait έβαλα, τόσο μικρότερη είναι η πιθανότητα όλα τα διερχόμενα ψάρια θα πάρω το hookbait μεταξύ των πρώτων. Ως τέτοια, στις σύντομες συνεδρίες θα συχνά μόλις έξι δόλωμα PVA στρίνγκερ, ή ρίχνει ένα δόλωμα και να ρίξει δέκα ή είκοσι δολώματα κοντά στο hookbait.

Αν είναι νερό που ψαρεύω τακτικά, και ξέρω τα ψάρια σαν δόλωμα, τότε προφανώς θα βάλω περισσότερο, και αν είναι ένα σημείο που ξέρω στέκεται μια καλή ευκαιρία να παράγουν, τότε και σε απευθείας σύνδεση Dynamite πάλι θα ήθελα να προσθέσω περισσότερα δόλωμα, και η μεγαλύτερη μου προβλεπόμενη διαμονή, τα περισσότερα δόλωμα θα εισαγάγει. Έτσι, για παράδειγμα, αν ξέρω ότι είμαι για 24 ώρες και να δελεάσει ένα σημείο το καλοκαίρι που ξέρω έχει μια πολύ καλή ευκαιρία για ένα ψάρι ή δύο, μπορεί να ξεκινήσει με την εισαγωγή όσο το μισό κιλό δόλωμα.

Αξίζει να προστεθεί ότι οι άλλοι δεν ξέρω να προσθέσω τρεις φορές περισσότερο, είναι όλα σχετικά με την εμπιστοσύνη στη δική σας προσέγγιση; σε μερικούς αρέσει πολύ δόλωμα, άλλοι προτιμούν να ξεκινήσετε, αλλά όπως είπα, θα προτιμούσα να προσθέσετε περισσότερο με βάση τα αποτελέσματα, από το να βάλει πάρα πολλά από την αρχή και να σκοτώσει τις ευκαιρίες μου.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν Dynamite σύνθεση φορές όπου θα το πετάξει μέσα από το φορτίο κουβά! Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας αλίευσης είναι να προ-δόλωμα. Με την τακτική εισαγωγή ζωοτροφών σε μια περιοχή που ψαρεύεις, να πω δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα, τότε θα πάρετε τα ψάρια που χρησιμοποιούνται για να βρει μια κανονική παροχή δωρεάν φαγητό σε αυτό το σημείο.

Dynamite – φαρμακείο, παρενέργειες

Dynamite-φαρμακείοΣτη συνέχεια, όταν ρίχνετε μέσα και τα ψάρια, μπορείτε να βάλετε λιγότερο δόλωμα, αλλά να είστε σίγουροι ότι το φαρμακείο ψάρι θα επισκεφθεί την περιοχή τακτικά, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται για την εύρεση τροφής εκεί, όμως, όταν το ψάρεμα είναι μόνο για να βάλεις μια μικρή ποσότητα. Όποτε είναι εφικτό, θα προετοιμάζω νερά δολώματος που κάνω εκστρατεία, όπως μπορείτε κυριολεκτικά να προσθέσετε τα μισά ψάρια και πάλι στην καταμέτρηση σας.

Ομοίως, υπάρχουν ορισμένα νερά, σε ορισμένες στιγμές, όπου με βάση την προηγούμενη εμπειρία ξέρετε ότι πρόκειται να το έχουν! Υπάρχει ένα νερό που συνήθιζα να ψαρεύω στο Κεντ, φαρμακείο Dynamite το οποίο ψάρευα μόνο μια φορά το χρόνο, αλλά όταν το έκανα, ήξερα ότι τους άρεσε πραγματικά το δόλωμα μου. Όπως μου συνεδρίες συνήθως τρεις ή τέσσερις νύχτες, θα συσσωρεύονται στην αρχή, με πολλά κιλά θα σε κάθε σημείο για να ξεκινήσετε και, στη συνέχεια, μόλις τα ψάρια άρχισαν να έρχονται στην τράπεζα θα κρατήσει συμπλήρωση με περισσότερα από δύο ή τρεις φορές την ημέρα.

Αυτός ο χώρος αποτέλεσε τη βάση μου αργότερα αλιείας κυπρίνων άρθρα
  • Αν είναι δύσκολο νερού που παρενέργειες χρειάζεται είναι λίγες και μακριά μεταξύ, θα βασιλεύει πίσω στο freebait, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι μόνο μια ενιαία hookbait έξω, ειδικά σε κρύο καιρό, έτσι ώστε να είναι όλα σχετικά με την προσπάθεια να διαβάσει το νερό, τις συνθήκες και την πίεση κατά τη στιγμή της συνεδρίας σας.
  • Ως τελευταία σκέψη, θα πρέπει επίσης να δώσει μια σκέψη για το τι μπορεί να συνέβη πριν από την άφιξή σας – είναι δυνατόν κάποιος να έχει συσσωρευτεί ένα φορτίο με δόλωμα το κολύμπι πριν την άφιξη σας. Έχω αλιεύονται στα ύδατα και στο παρελθόν που χρησιμοποιείται για να πάρει σφυρήλατο με το δόλωμα, οπότε θα συχνά πτώση και τα ψάρια singles, ή μικρή ομάδα για να πάρει το ψάρι ενώ γύρω του καθόταν με τη σιωπηλή σειρήνες.
  • Στο τέλος της ημέρας παρενέργειες Dynamite δεν υπάρχει ποτέ μια τέλεια ποσό, αλλά υπάρχει συχνά ένα τέλειο σημείο εκκίνησης. Η συμβουλή μου θα ήταν να το κρατήσουμε ελαφρύ και να χτίσουμε καθώς τα ψάρια έρχονται στην τράπεζα.

Leave a Comment