Denta Seal – σε απευθείας σύνδεση ανασκόπηση – ποιότητα συστατικά – αποτέλεσμα

Denta Seal – σε απευθείας σύνδεση ανασκόπηση – ποιότητα συστατικά – αποτέλεσμα

Denta Seal-τιμήΚουρασμένος από το να μην είναι σε θέση να χαμογελάσει στις φωτογραφίες, επειδή τα δόντια σας δεν είναι Denta Seal τόσο λευκό όσο θα έπρεπε να είναι; Εύρεση μια λευκαντική οδοντόκρεμα που λειτουργεί καλά και να καταστεί μέρος της καθημερινής ρουτίνας σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσουμε την αντιστροφή της δυσχρωμίες και λεκέδες που blemish το χαμόγελό σας και να σας αποτρέψει από το να έχουν την κοινωνική ζωή και την εμπιστοσύνη που του αξίζει.

Αν ψάχνετε για μια αποτελεσματική λευκαντική οδοντόπαστα για να βελτιώσει το χαμόγελό σας είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς οι περισσότεροι λεύκανση οδοντόκρεμες δουλειά και γιατί υπάρχουν όρια για την αποτελεσματικότητά τους. Μάθησης σχετικά με τα συστατικά και τις ιδιότητες του το καλύτερο λεύκανση οδοντόκρεμες μπορεί να σας βοηθήσει να ταξινομήσετε μέσω η συντριπτική πλειοψηφία των επιλογών που διατίθενται στην αγορά και να βρείτε την οδοντόκρεμα που θα είναι πιο αποτελεσματική για σας και την ιδιαίτερη οδοντιατρική κατάσταση.

Denta Seal – σχόλια, πώς να χρησιμοποιήσετε

Όλες οι οδοντόκρεμες περιέχουν διάφορα συστατικά που λειτουργούν μαζί σε συνδυασμό με την επιφανειακή τους λεκέδες από τα δόντια σας. Αυτό το είδος του λεκέ αναφέρεται ως “εξωγενής” λεκές σχόλια από οδοντιατρική επαγγελματίες, και είναι μακράν το πιο εύκολο είδος για να το αφαιρέσετε από τα δόντια σας. Μερικά εμπορικά σήματα της ποιότητας οδοντόκρεμα που προορίζονται για τη λεύκανση επίσης περιέχουν λευκαντικούς παράγοντες που βελτιώνουν το χρώμα των δοντιών σας πολύ πέρα από ό, τι μια απλή επιφάνεια-επίπεδο καθαρισμού μπορεί να κάνει.

Τα δόντια μας έχουν μια πορώδη δομή και τις χρωστικές ουσίες από τα τρόφιμα μπορούν να βρουν το δρόμο τους μέσα από αυτούς τους πόρους για να αποχρωματίσει τα δόντια από μέσα, όπως και οι χρωστικές Denta Seal σχόλια ουσίες μπορεί να λεκιάσει ένα λευκό πουκάμισο. Λευκαντικοί παράγοντες, όπως οι διάφορες μορφές υπεροξειδίου, εργάζονται για να αφαιρέσετε αυτά τα χρωστικά μέσα από τα δόντια σας. Ωστόσο, αυτά τα συστατικά λεύκανσης βρίσκονται πιο συχνά στη λεύκανση τζελ και λωρίδες από ό, τι σε οδοντόκρεμες.

Οι ουσίες πώς να χρησιμοποιήσετε που χρησιμοποιούνται πιο συχνά σε τακτικές οδοντόκρεμες για τη βελτίωση του χρώματος του χαμόγελου σας είναι ποικιλίες πυριτίου και μαγειρική σόδα. Αυτά τα δύο συστατικά που ονομάζονται “λειαντικά” και προορίζονται για την πολωνική καθαρίστε την επιφάνεια των δοντιών σας, αφαιρώντας εξωγενείς λεκέδες από το ανώτερο στρώμα του σμάλτου.

Τα λειαντικά είναι ένα κοινό συστατικό που βρέθηκαν σε όλες τις οδοντόκρεμες που διαφημίζονται ως “λεύκανση”, πώς να χρησιμοποιήσετε Denta Seal αλλά είναι μόνο επιφανειακά αποτελέσματα. Μια πιο ισχυρή και αποτελεσματική οδοντόκρεμα πρέπει να περιλαμβάνει ένα λευκαντικό παράγοντα, όπως το υπεροξείδιο για να λευκαίνουν σμάλτο και οδοντίνη λευκότερο σας εκτός από απαλλάσσοντας την επιφάνεια δομή των δοντιών των λεκέδων χρησιμοποιώντας λειαντικά.

Denta Seal – φαρμακείο, Ελλάδα

Denta Seal-δικαστήριο

Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ώστε να βουρτσίζετε σωστά όταν χρησιμοποιείτε οδοντόπαστα με λειαντικά συστατικά. Διοξείδιο φαρμακείο του πυριτίου και η μαγειρική σόδα μπορεί να αφαιρέσει ένα υπερβολικό ποσό του σμάλτου αν υπερκατανάλωση ή χρησιμοποιούνται λανθασμένα, καταστρέφοντας τη δομή των δοντιών σας. Μην βουρτσίζετε πολύ σκληρά όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα λεύκανσης, και να είστε βέβαιος να χρησιμοποιήσετε μια μαλακή οδοντόβουρτσα για καλύτερο αποτέλεσμα.

Μια δημοφιλής εγχώρια θεραπεία για το κίτρινο ή αποχρωματισμένα δόντια είναι να βουρτσίζετε με μαγειρική σόδα Denta Seal φαρμακείο αντί για οδοντόκρεμα, αλλά αυτή η μέθοδος μπορεί να αποδειχθεί αντιπαραγωγική, αν βουρτσίζετε πολύ σκληρά και να φορούν μακριά πάρα πολύ σμάλτο. Οδοντογλυφίδες που διαθέτουν ισχυρά λειαντικά χρησιμοποιήστε περιορισμένες ποσότητες αυτών των συστατικών για να βοηθήσει στην αποφυγή τέτοιων ζημιών.

Το εσωτερικό μέρος του δοντιού αποτελείται από μια ουσία που ονομάζεται οδοντίνη, και αυτό το υλικό είναι φυσικά κίτρινο-τονισμένο χρώμα. Καθώς οι χρωστικές ουσίες από τη διαρροή τροφίμων μέσω των πόρων στο Ελλάδα σμάλτο η οδοντίνη μπορεί να γίνει ακόμα πιο αποχρωματισμένο. Αυτός ο τύπος χρώσης αναφέρεται ως “εγγενής” χρώση από τους οδοντιάτρους. Υπερβολική τριβή από το βούρτσισμα πολύ σκληρά ή από τη χρήση μαγειρική σόδα για να βουρτσίσετε μπορεί να αφαιρέσει αρκετό σμάλτο για να αποκαλύψει αυτό το κιτρινωπό στρώμα των δοντιών σας.

Το σμάλτο δεν μπορεί να αντικατασταθεί μόλις χαθεί, γι ‘ αυτό προσέξτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες οποιασδήποτε οδοντόπαστας χρησιμοποιείτε, ειδικά λευκαίνοντας αυτά που περιλαμβάνουν λειαντικά. Μην αφήνετε αυτό να σας τρομάξει μακριά από τη χρήση λεύκανση προϊόντων όμως, μπορείτε να επιτύχετε με ασφάλεια μια πιο λευκή σκιά των δοντιών μέσω της κατάλληλης χρήσης ενός ADA-εγκεκριμένο λεύκανση οδοντόκρεμα.

Το υπεροξείδιο που χρησιμοποιείται σε επαγγελματικά δόντια που λευκαίνουν τις υπηρεσίες του από τους οδοντιάτρους, καθώς και over-the-counter που λευκαίνουν τα πηκτώματα και μερικά ποιοτικά οδοντόκρεμες, περνά Denta Seal Ελλάδα μέσα από τους πόρους του σμάλτου και χλωρίνες της οδοντίνης κάτω από ένα πιο λευκό χρώμα. Όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας με οδοντόκρεμα που περιλαμβάνει υπεροξείδιο του λευκαίνοντας πράκτορας έχει ένα σύντομο χρονικό διάστημα για να εργαστούν, έτσι ώστε η οδοντόκρεμα είναι καλύτερο να χρησιμοποιείται ως ένας τρόπος για να διατηρηθεί το πιο φωτεινό χαμόγελο που λευκαίνουν το πήκτωμα που παρέχει.

Denta Seal – γνώμες, από που να αγοράσω

Denta Seal-γνώμεςΩστόσο, μια τέτοια οδοντόκρεμα που χρησιμοποιείται από μόνη της μπορεί να είναι αποτελεσματική στη λεύκανση του γνώμες χρώματος των δοντιών σας από διάφορες αποχρώσεις, δίνεται επαναλαμβανόμενη χρήση και αρκετό χρόνο για να λειτουργήσει. Να είστε υπομονετικοί όταν χρησιμοποιείτε μια τέτοια οδοντόκρεμα και θα δείτε τα αποτελέσματα σε δύο έως τέσσερις εβδομάδες.

Για πιο γρήγορα αποτελέσματα, μπορείτε να αγοράσετε λευκαντικό τζελ που περιέχει το υπεροξείδιο του καρβαμιδίου μορφή του υπεροξειδίου σε πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση από κάθε οδοντόκρεμα που περιλαμβάνει. Ορισμένα πηκτώματα φτάνουν το 30% υπεροξείδιο, πολύ πάνω από τη συνιστώμενη συγκέντρωση ADA. Εάν χρησιμοποιείτε τέτοια προϊόντα είναι ζωτικής σημασίας να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες, καθώς μια τέτοια ισχυρή συγκέντρωση της λεύκανσης χημικών μπορεί να βλάψει τα ούλα σας, αν εκτίθενται σε αυτό.

Το υπεροξείδιο του έχει επίσης την παρενέργεια γνώμες Denta Seal της προσωρινά αυξάνοντας την ευαισθησία των δοντιών σε πολλά άτομα, με αποτέλεσμα τον πόνο και δυσφορία όταν τρώτε ή πίνετε ζεστά και κρύα φαγητά. Λεύκανση οδοντόκρεμες που διαθέτουν υπεροξείδιο χρήση πολύ χαμηλότερες συγκεντρώσεις από τζελ κάνει, που τους καθιστά πολύ λιγότερο πιθανό να προκαλέσει αυτή την παρενέργεια.

Ενώ όλες οι οδοντόκρεμες περιλαμβάνει τα συστατικά που λευκαίνουν τα δόντια, αφαιρώντας την επιφάνεια εξωγενείς από που να αγοράσω λεκέδες, και μερικές οδοντόκρεμες, επίσης, να απολυμάνουν το εσωτερικό εγγενείς λεκέδες μακριά, όλες οι ποικιλίες, η οδοντόκρεμα είναι ευεργετική για την υγεία των δοντιών σας. Κοινές οδοντόκρεμες και λεύκανση πάστες ίδιοι χρησιμοποιούν συστατικά όπως το φθόριο, ζάχαρη αλκοόλες και παράγοντες αφρισμού.

Το φθόριο είναι ένα συστατικό που είναι γνωστό ότι αποτρέπει την τερηδόνα των δοντιών. Από κοιλότητες από που να αγοράσω Denta Seal είναι κενά μέσα στη δομή του σμάλτου η οποία μπορεί να αποκαλύψει το κίτρινο στρώμα οδοντίνης των δοντιών σας, είναι αισθητικά χρήσιμο να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα που περιλαμβάνουν το φθόριο για την πρόληψη της τερηδόνας και να διατηρήσει την επιφάνεια των δοντιών σας.

Denta Seal – δικαστήριο, σύνθεση

Η ξυλιτόλη είναι ένα είδος ζάχαρης το αλκοόλ που βρέθηκαν σε πολλές οδοντόκρεμες που χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στη επαναμετάλλωσης και την πρόληψη της οδοντικής πλάκας, η οποία είναι ένα είδος του βιοφίλμ που δημιουργούνται από τα βακτήρια μέσα στο στόμα. Συσσώρευση δικαστήριο πλάκας μπορεί να οδηγήσει σε δύσκολο να απομακρύνετε λεκέδες, που ονομάζεται οδοντιατρική λογισμός ή πέτρας, στην επιφάνεια των δοντιών που απαιτούν επαγγελματικό καθαρισμό για να αφαιρέσετε. Παράγοντες αφρισμού που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσει διαλύσει την οδοντόκρεμα και τα ενεργά συστατικά σε όλο τον διαστήματα μεταξύ των δοντιών και να αφαιρέσετε τα σωματίδια των τροφίμων.

Τακτική και σωστή χρήση της ADA-εγκεκριμένο οδοντόκρεμα, αν διαφημίζεται ως “λεύκανση” ή όχι, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της τερηδόνας και την συσσώρευση πλάκας, βοηθώντας σας να κρατήσει μέχρι και την εμφάνιση των δοντιών σας και το χαμόγελο. Για τα καλύτερα αποτελέσματα λεύκανσης ωστόσο, να εξετάσει τη χρήση ενός υπεροξειδίου λεύκανση πηκτής σε συνδυασμό με μια ποιότητα λεύκανση οδοντόκρεμα.

Denta Seal-ανασκόπηση

Τα δόντια σου δεν είναι πια το δικαστήριο Denta Seal φωτεινό λευκό που ήταν; Ψάχνετε για ένα προϊόν για να λευκαίνουν τα δόντια σας, αλλά σίγουροι τι μπορείτε να κάνετε στο σπίτι που θα σας φέρει πιο λευκά δόντια γρήγορα;

Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιούν μόνο τη σόδα ψησίματος ψεκάζοντας κάποια στην οδοντόβουρτσά τους και το βούρτσισμα των δοντιών τους με αυτό. Σας συμβουλεύουμε να μην καταπιεί το αφέψημα ότι τα αποτελέσματα, αλλά για να ξεπλύνετε καλά μετά το βούρτσισμα των δοντιών σας. Μπορείτε επίσης να πασπαλίσετε τη σόδα ψησίματος στην οδοντόβουρτσά σας και στη συνέχεια να προσθέσετε λίγο υπεροξείδιο του υδρογόνου σε αυτό και βούρτσα με αυτό. Δεν έχει καλή γεύση και θα θέλετε να ξεπλύνετε καλά μετά, αλλά πολλοί άνθρωποι ορκίζονται με αυτή τη μέθοδο.

Όσοι χρησιμοποιούν χυμό λεμονιού θα σύνθεση χρησιμοποιούν συχνά το χυμό ενός φρέσκου λεμονιού και όχι χυμό από ένα δοχείο ή μπουκάλι. Απλά πιέστε λίγο χυμό λεμονιού στην οδοντόβουρτσα και βουρτσίστε τα δόντια.

Το χυμό λεμονιού βδέλλες μέρος του ασβεστίου από τα δόντια, που τους αναγκάζει να φαίνονται πιο λευκά (ασβέστιο είναι αυτό που δίνει τα δόντια ένα off-white χρώμα). Αλλά επειδή το ασβέστιο είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την υγιή δόντια, απογύμνωση του ασβεστίου δεν είναι μια ιδανική μέθοδος.

Οι περισσότεροι ειδικοί συστήνουν τη χρήση χυμό λεμονιού μόνο για περιστασιακή λεύκανση ανάγκες Denta Seal σύνθεση (ένα κόμμα ή εκδήλωση, για παράδειγμα), επειδή η απώλεια του ασβεστίου μπορεί να αποδυναμώσει τα δόντια και το χυμό λεμονιού μπορεί επίσης να αποδυναμώσει το σμάλτο και ακόμη και να συμβάλει στην ανάπτυξη της τερηδόνας των δοντιών.

Leave a Comment