Bracelet Bianchi – μαγικό βραχιόλι για τον πόνο στο χέρι – πού να αγοράσετε; τιμή

Bracelet Bianchi – μαγικό βραχιόλι για τον πόνο στο χέρι – πού να αγοράσετε; τιμή

Bracelet Bianchi - αντενδείξεις Υπάρχει μια συνεχής συζήτηση στην ιατρική κοινότητα, μεταξύ των υποστηρικτών της Ορθόδοξης και Εναλλακτικής Ιατρικής αντίστοιχα, σχετικά με την αποτελεσματικότητα της μαγνητικής θεραπείας. Η συζήτηση μαίνεται Bracelet Bianchi με ιδιαίτερη ένταση στον τομέα της παρηγορητικής ιατρικής-δηλαδή ανακούφιση από τον πόνο. Κατά καιρούς, φαίνεται σαν οι αντίθετες “πλευρές” μιλούν δύο διαφορετικές γλώσσες.

Αυτό φαίνεται απόλυτα στη Wikipedia Θεραπεία Μαγνητών που χρησιμοποιεί τη γλώσσα σαν “ψευδοεπιστημονική” για να δυσφημίσουν μια τέτοια εναλλακτική ιατρική. Έτσι ισχυρίζεται ότι τα μαγνητικά κοσμήματα-φθαρμένα μακροπρόθεσμα-μπορεί να προσφέρουν θεραπευτικό όφελος ή ανακούφιση από τον πόνο είναι “αβάσιμα”.

Αλλά ο καθένας Bracelet Bianchi μπορεί να συμβάλει στην Wikipedia ή να τροποποιήσει τα άρθρα τους. Και η μαγνητική θεραπεία έχει τους υποστηρικτές της, καθώς και τους αντιπάλους της. Μετά από όλοι πολλοί άνθρωποι φορούν τα μαγνητικά βραχιόλια (και τα βραχιόλια χαλκού) για να ανακουφίσουν τον πόνο καρπών και τον επαναλαμβανόμενο τραυματισμό πίεσης. Πώς αντέδρασαν;

Bracelet Bianchi – ελλάδα, σχόλια

Πρόσφατα, πρόσθεσα μια αλλαγή επισημαίνοντας ότι ένα από τα άρθρα που αναφέρονται ως αποδεικτικά στοιχεία κατά τη μαγνητική θεραπεία περιέχει την πρόκριση ποινή:

Για την οστεοαρθρίτιδα τα στοιχεία είναι ανεπαρκή για να αποκλείσουν ένα κλινικά σημαντικό όφελος, το οποίο δημιουργεί μια ευκαιρία για περαιτέρω έρευνα.

Έτσι, τα στοιχεία Bracelet Bianchi ελλάδα εκεί έξω δεν είναι τόσο μονόπλευρα. Ωστόσο, το άρθρο της Wikipedia φαίνεται να ανήκει σε ένα άτομο, το οποίο είναι σαφώς σκεπτικιστής. Και πώς αντέδρασε ο φύλακας σε αυτή την προσπάθεια να αποκαταστήσει την ισορροπία; Απλό-αφαίρεσαν την πρόταση!

Σε αυτό το σημείο, κάποιος άλλος πήδηξε και επεσήμανε ότι η προστιθέμενη πρόταση ήταν από το ίδιο το άρθρο ότι ο ιδιοκτήτης της Wikipedia είχε ήδη αναφέρει! Αλλά ο φύλακας της πύλης αρνήθηκε να υποχωρήσει και πάλι διέγραψε την τροπολογία. Στην ανταλλαγή που ακολούθησε στη σελίδα συζήτησης, ο φύλακας προσπάθησε να ελλάδα Bracelet Bianchi ενισχύσει την περίπτωσή τους παραθέτοντας μια μελέτη του 2012 σχετικά με τη μαγνητική θεραπεία στην οστεοαρθρίτιδα. Πρόσθεσαν επίσης μια σύντομη αναφορά στη μελέτη του 2012 στο ίδιο το άρθρο της Wikipedia. Ωστόσο, η μελέτη του 2012 ανέφερε επίσης ότι:

Δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να συστήσει οποιασδήποτε από τον ιατρό με βάση συμπληρωματικές θεραπείες θεωρούνται εδώ για τη διαχείριση των ΟΑ, αλλά δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να συμπεράνουμε ότι δεν είναι αποτελεσματικό ή αποτελεσματικό.

Bracelet Bianchi - τιμή Αυτή δεν ήταν η πρώτη μου προσπάθεια να παρουσιάσω τα αποτελέσματα μιας άλλης μελέτης που δείχνει ότι Bracelet Bianchi σχόλια η μαγνητική θεραπεία όντως λειτουργεί. Μπορείτε να ελέγξετε την ιστορία για να δείτε ότι η προηγούμενη προσπάθεια μου αφαιρέθηκε επίσης από τον φύλακα της πύλης, και μάλιστα απομακρύνθηκε με αξιοσημείωτη προθυμία! Η αιτία που δόθηκε ήταν: “δεν το βασικό περιεχόμενο για την υγεία στο παλιό δημοτικό πηγές, ειδικά όταν έχουμε πολύ πιο πρόσφατες κριτικές.”

Ωστόσο, αξίζει να θυμηθούμε τη διατύπωση ότι το άρθρο της Wikipedia αναφέρεται: “ανεπαρκή στοιχεία για να συμπεράνουμε ότι η θεραπεία μαγνητών σχόλια Bracelet Bianchi είναι αποτελεσματική για την ανακούφιση του πόνου.”(Ακριβώς όπως δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία για να αποκλείσει πιθανό όφελος στην περίπτωση της οστεοαρθρίτιδας!)

Bracelet Bianchi – δικαστήριο, πώς να χρησιμοποιήσετε

Ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται από το σκεπτικισμό κριτικές μελέτες ευνοϊκές για τη μαγνητική θεραπεία – ήταν “δυσκολία με την κατανομή απόκρυψη.”Βασικά, αυτό που έλεγαν ήταν ότι Bracelet Bianchi δικαστήριο τα θέματα θα μπορούσε να μάθουμε αν οι μαγνήτες ήταν πραγματική, κρατώντας τους σε ένα σιδερένιο αντικείμενο ή επιφάνεια.

Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά είναι ρεαλιστικό; Κάντε τα θέματα των κλινικών δοκιμών, συνήθως βγαίνουν από το δρόμο τους για να σαμποτάρουν την δίκη συμφώνησαν να συμμετάσχουμε; Έχει εντοπιστεί αυτό το φαινόμενο; Ή ακόμα και να ερευνηθεί; δικαστήριο Bracelet Bianchi Γιατί τα άτομα των κλινικών δοκιμών να κάνουν τόσο κόπο να σαμποτάρουν κάτι που υποτίθεται ότι θα τους βοηθήσει;

Ένα άλλο άρθρο προσφέρει μια εναλλακτική εξήγηση, γεγονός που υποδηλώνει ότι το θέμα μπορεί υποσυνείδητα να πάρει πληροφορίες και να επηρεάζεται από αυτό:

Ίσως άτομα με μαγνητικά βραχιόλια υποσυνείδητα εντόπισε ένα μικρό σύρετε όταν τα βραχιόλια ήταν Bracelet Bianchi πώς να χρησιμοποιήσετε κοντά σε σιδηρομαγνητικά επιφάνειες (η οποία είναι πανταχού παρούσα στη σύγχρονη ζωή), και αυτή η αφηρημένη ή άλλως να επηρεάσει την αντίληψη του πόνου.

Αυτό σίγουρα μοιάζει με απόγνωση. Πράγματι, το επιχείρημα ακούγεται ακόμη λιγότερο επιστημονικό από τα στοιχεία που προσπαθεί να αντικρούσει. Στην πραγματικότητα, ο συγγραφέας λέει ότι το θέμα, σε μια διπλή-τυφλή μελέτη, αρχικά θεωρείται ότι δεν έχουν ένα πραγματικό μαγνήτη, υποσυνείδητα ανακάλυψαν ότι έκαναν και τότε, υποσυνείδητα, ένιωσα καλύτερα λόγω του ότι η ανακάλυψη! Και αυτό θεωρείται πώς να χρησιμοποιήσετε Bracelet Bianchi πιο επιστημονικό από την απλή αποδοχή των δεδομένων της δοκιμής στην ονομαστική τους αξία;

Bracelet Bianchi - αποτέλεσμα

Bracelet Bianchi – παρενέργειες, επίδραση

Και αν κάποιος βάλει στην άκρη αυτές τις απελπισμένες προσπάθειες να σκουπίδια μαγνητική θεραπεία, Bracelet Bianchi παρενέργειες τότε σίγουρα είναι λογικό να συμπεράνουμε ότι ο λόγος που τόσες πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η μαγνητική θεραπεία για την ανακούφιση από τον πόνο είναι για το απλό και προφανή λόγο που το κάνει.

Είχα ένα άτομο να με πλησιάσει και να με ρωτήσει ” κάνουν μαγνήτες πραγματικά δουλειά.”Κουβαλούσε ένα μάλλον μεγαλύτερο όπλο 45 χιλιοστών, έτσι ένιωσα ότι θα πρέπει να φτάσουμε στο σημείο. Δεν μου αρέσει να λέω σε κανέναν ότι ένας μαγνήτης θα ανακουφίσει τον πόνο τους. Στην πραγματικότητα, δεν ξέρω ποτέ αν παρενέργειες Bracelet Bianchi ένας μαγνήτης θα δουλέψει για ένα συγκεκριμένο άτομο. Προτιμώ να τους αφήσω να φορέσουν κάτι και να δω αν δουλεύει.

Μου είπε ότι ήταν Σεκιουριτάς και ότι μέρος της καθημερινότητάς του είναι 100 ασκήσεις. Η τενοντίτιδα του ήταν τόσο χάλια που δεν μπορούσε να τραβήξει ούτε το όπλο του χωρίς γκριμάτσες. Μου Bracelet Bianchi επίδραση είπε ότι ο ορθοπεδικός γιατρός του ήθελε να κάψει το νεύρο είναι ο αγκώνας του. Αυτό ήταν τρίτη. Είπε ότι είχε ραντεβού με τον γιατρό του την Παρασκευή το πρωί.

Έβαλα ένα μαγνητικό βραχιόλι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από Neodymium μαγνήτες σπάνιας γης στον καρπό του και του είπα να το φορέσει για λίγο. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε πίσω και είπε ότι μπορεί όλα να είναι στο μυαλό του, αλλά τον αγκώνα του αισθάνθηκε καλύτερα και είχε περισσότερη κίνηση. Έτσι Του είπα να το πάρει σπίτι και να επίδραση Bracelet Bianchi το φορέσει μέσα σε μια νύχτα. Την επόμενη μέρα, είπε: “ο αγκώνας μου έχει πολύ λιγότερο πόνο” και μου έδειξε την ικανότητά του να κινείται.”Το φορούσε όλη μέρα την Τετάρτη και συνέχισε να βελτιώνεται. Του είπα να το φορέσει άλλη μια νύχτα.

Bracelet Bianchi – γνώμες, σύνθεση

Την πέμπτη η επόμενη μέρα με πλησίασε με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του και είπε: “σηκώθηκα και έκανα 100 πράξη κληρώσεις χωρίς οποιοδήποτε πόνο.”

Αυτό το επόμενο πρωί την παρασκευή εμφανίστηκε στο ραντεβού του με τους ορθοπεδικούς γιατρούς. Ο Bracelet Bianchi γνώμες γιατρός κοίταξε το βραχιόλι του και ρώτησε “Τι φοράς” έδειξε τον μαγνητικό βραχιόλι και είπε, “μπορώ να κουνήσω το χέρι μου με κανένα απολύτως πόνο.”Ο γιατρός του είπε,” Αν νομίζετε ότι λειτουργεί θα πρέπει να συνεχίσετε να το φοράτε.”

Bracelet Bianchi - σε απευθείας σύνδεσηΟ γιατρός γύρισε μακριά, και πολύ αργά έλασης μανίκι του μέχρι εκθέτοντας ένα μαγνητικό βραχιόλι. Επειδή η στατική μαγνητική θεραπεία δεν είναι FDA εγκεκριμένο και, συνεπώς, δεν AMA εγκριθεί γνώμες Bracelet Bianchi ο γιατρός μπορεί να συστήσει ως θεραπεία. Αν και ένα μαγνητικό βραχιόλι δεν θα λειτουργήσει για όλους, σίγουρα λειτουργεί για πολλούς ανθρώπους.

Ένα μαγνητικό βραχιόλι λειτουργεί λόγω των επιπτώσεων της ενέργειας που εκπέμπεται από το Βόρειο Πόλο. Σύμφωνα με τον William Philpott M. D. & Sharon Taplin, “Η Βιομαγνητική Εγχειρίδιο”, ο βόρειος πόλος ενέργειας παράγει τις ακόλουθες συνέπειες για το σώμα.

  1. ΠΑΡΈΧΕΙ ΟΞΥΓΌΝΟ ΣΤΑ ΚΎΤΤΑΡΑ. Δεδομένου ότι τα κύτταρα είναι αδύναμοι μαγνήτες και με θετικό και αρνητικό φορτίο ένα κύτταρο υποθέτει το μαγνητικό πεδίο γύρω του. Η αριστερόστροφη περιστροφή του Βόρειου Πόλου τραβάει οξυγόνο στο κύτταρο.
  2. ΑΝΑΚΟΥΦΊΖΕΙ / ΣΤΑΜΑΤΆ ΤΟΝ ΠΌΝΟ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ. Όπως ο πόνος είναι συνήθως ένα σύμπτωμα Bracelet Bianchi σύνθεση της μια ανισορροπία του pH και/ή φλεγμονή της περιοχής, πόνος συχνά απλά εξαφανίζεται, καθώς δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για αυτό.
  3. ΟΜΑΛΟΠΟΙΕΊ ΤΟ ΟΞΎ / ΑΛΚΑΛΙΚΌ. Επώδυνοι ή δύσκαμπτοι μύες, χημική υπερευαισθησία και πολλές καταστάσεις της νόσου είναι ιδιαίτερα όξινα.
  4. ΕΝΘΑΡΡΎΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΘΎ ΎΠΝΟ. Κατά τη διάρκεια του ύπνου η πολικότητα του εγκεφάλου και του κεντρικού νευρικού συστήματος αλλάζει σε αρνητική μαγνητική ενέργεια. Τοποθετώντας το σώμα και ιδιαίτερα τον εγκέφαλο σε ένα αρνητικό μαγνητικό πεδίο ενθαρρύνει βαθύ ύπνο, με χρέωση των Bracelet Bianchi κρυστάλλων στην επίφυση, η οποία αντιδρά με την παραγωγή της Μελατονίνης, η οποία με τη σειρά της ρυθμίζει τον ύπνο, κλπ.
  5. ΧΤΊΖΕΙ ΑΣΥΛΊΑ. Όλων των μικροοργανισμών (ιούς, βακτήρια και μύκητες) & παράσιτα (ταινία σκουλήκια, pin σκουλήκια, σκουλήκια της καρδιάς, κ. λπ.) είναι θετική μαγνητική ενέργεια που οδηγείται και που μπορεί να είναι έκπληκτος ή καθυστερημένος από την εφαρμογή της Βόρειο Πόλο αρνητική ενέργεια. Έχουν υποστεί περαιτέρω ζημιά από το οξυγόνο τώρα στα κύτταρα & το αλκαλικό περιβάλλον που παράγεται από το αρνητικό πεδίο.
  6. ΟΙ ΒΟΉΘΕΙΕΣ ΜΕΙΏΝΟΥΝ ΤΟ ΛΊΠΟΣ & ΤΟ ΑΣΒΈΣΤΙΟ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ. Η αρνητική ενέργεια Βόρειου Πόλου είναι αλκαλική και μπορεί να βοηθήσει να μειώσει και σύνθεση Bracelet Bianchi να διαλύσει το οξύ στο λιπώδη ιστό. Αυτό γίνεται αργά. Δεν περιμένει αποτελέσματα εν μία νυκτί. Αυξημένη κυτταρική δραστηριότητα διεγείρει την κυκλοφορία της αιμοσφαιρίνης στα αιμοφόρα αγγεία, μειώνοντας τις καταθέσεις τους.

Leave a Comment